maandag 31 augustus 2020

Wat zeggen je handen over jou

Handen vertellen een hoop zonder dat je uitgebreid naar de lijnen hoeft te kijken. De grootte van je hand , lengte van je vingers en kootjes en de structuur van je . Maar de lijnen in je hand , of het ontbreken daarvan, zeggen ook iets over je. Maar ook de afmetingen van je vingers vertellen iets over de mens . Al benieuwd geworden naar wat jouw vingers over jou zeggen ? Wanneer je iemand een hand geeft, moet je goed letten op de lengte van de ringvinger.


Je verwacht het niet, maar je handen zeggen meer over je persoonlijkheid dan je. Niet alleen de lijnen in je handen kunnen je veel duidelijk maken, ook je vingers. Zo zou ik nog heel wat kunnen vertellen over onze handen.


Een hand kan je veel zeggen over de mens die erbij hoort. Hier alvast een voorproefje om erachter te komen wat de vorm van je hand over jou zegt. De vorm van je handen , vingers en nagels veraden veel over jouw. Maar onze handen zijn niet alleen praktische hulpmiddelen die ons helpen onze dagelijkse taken uit te voeren: ze zeggen veel meer over ons . Handlezen: handen geven op een praktische manier inzicht in vragen over werk, relaties, kwaliteiten, talenten en blokkades.


Je vingers kunnen je wat vertellen over de grootte van je penis. Onze handen zeggen meer over onze persoonlijkheid dan we denken. Je bent een harde werker en weet wat je wil bereiken in het leven.


Bepaalde studies hebben ontdekt dat je persoonlijkheid zo ook afgelezen kan worden van je handen , meer bepaald van de lengte van je vingers. Je had het misschien niet gedacht, maar je handen zeggen meer over je persoonlijkheid dan je denkt. Maar wat zegt dit lengteverschil nu precies over je persoonlijkheid?


Een Rubiks puzzel oplossen is voor jou geen probleem. Wist je dat je vingers superveel zeggen over jouw karakter? Kijk maar eens even naar je handen en check wat jouw vingers zeggen over jou ! De duim wordt niet zonder reden de heerser van je hand genoemd. Benieuwd wat het betekent als je een ring om je duim draagt?


Als je mij een foto kan toesturen kan ik er iets meer over zeggen. Niet zijn mimiek, maar zijn handen vertellen je namelijk of hij goed. De wijsvinger is bij mannen over het algemeen korter dan de ringvinger. Ontbrekend: jou Wat zegt jouw handpalm over je persoonlijkheid?


Kom er hier achter wat de lijnen in je hand betekenen! Over het algemeen is de rechterhand de . En vooral: wat zegt dat over jou ? Dit verklappen zijn handen over zijn penis. Dit zeggen je handen over je gezondheid. De meeste van jullie weten wel wat er gezegd wordt over mannen met grote handen. Echter verraadt de lengte van je vingers veel over je . Kijk eens goed naar je hand , lees en leer.


Er is dan ook al heel wat over gezegd en geschreven. Zo zouden je vingers iets zeggen over je persoonlijkheid en karakter, maar ook over je . Hoewel handlezen voor ons één pot nat is, kun je op drie verschillende manieren je hand lezen:. Ook dit zegt weer wat over jou als persoon.


Ook vertellen je handen iets over je levensproces en kunnen ze antwoord. Kleine handen zeggen dat je een brede kijk op het leven hebt, zowel privé als zakelijk. Iedereens heeft een andere vorm handen en vingers.


Kijk welke vorm jouw vingers hebben en lees op de volgende pagina wat het betekent! Wat kun je leren van je handen ? Kortom, tijdens een handanalyse word je heel wat wijzer over je karakter, . Wil jij ook je handen laten lezen door Anne Arts? Klik dan hier om naar website te gaan en laat een expert jou vertellen wat jouw handen. Buiten wat de handen met behulp van de handanalyse kunnen vertellen registreren we in. Je handen zeggen veel over het leven dat je hebt geleid.


Gevoelig en beweeglijk als ze zijn kunnen ze net zoveel zeggen als onze mond. Ga maar eens bij jezelf na wat het jou zegt als je een zgn. Wat de ringen om je vingers over je zeggen.


Happinez dat de vingers waar om jij je ringen draagt, iets zegt over jou. Dit is wat ik heb gevonden! Bovendien staat de rechterhand in verbinding met de linker hersenhelft, . De eeuwige mythe over een man met grote voeten wordt definitief naar de vuilbak verwezen. Waar we dan wel op moeten letten, zo blijkt?


Ben jij ook nieuwsgierig naar wat jou handen over je vertellen? Wat zeggen de grootte van onze handen , de lengte van onze vingers, de nagels en de . Handanalyse is het verst ontwikkelde morfologische systeem. Wat dus een simpele handdruk lijkt, heeft meer inhoud dan je denkt. Handen in dezelfde positie wilt zeggen dat iedereen zich gelijk voelt.


Dat kun je het beste doen door je handen plat op tafel te leggen en je vingers eens goed te bekijken! Je bent zelfverzekerd en cool, wat soms overgaat in een tikkeltje arrogant. Ondanks dat je erg zachtaardig bent, valt er niet met jou te sollen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Ervoor over hebben synoniem

Kunnen missen 2) Meer bezitten dan nodig is 3) Overhouden 4) Overkomen () overhebben werkw. Nederlands) op mijnwoordenboek. NL EN Engels ...