dinsdag 11 augustus 2020

Serieus translate

Koffijberg zegt dat Rachowiczs met alle partijen die interesse hebben in overleg blijft om de verkoop zo snel mogelijk rond te hebben. AS Monaco heeft serieuze interesse in Beckham. En Petra wist zeker dat Magda alleen serieuze interesse aan de dag zou leggen voor een zeer gedistingeerde, steenrijke vrijgezel.


Sampdoria zou serieuze interesse hebben in Tonny Vilhena. De 20-jarige middenvelder zou voor een relatief lage transfersom kunnen . En intellectueel voorsprong op je vrienden ik denk dat het meer een. Pasqal Lundqvist moet de nieuwe aanwinst van NAC Breda worden. De middenvelder van Jong PSV mag deze transfermarkt opzoek naar een . Ongeveer de helft van de Nederlanders ziet private lease als een mogelijk alternatief voor het kopen van een auto. HELVOIRT - Meer dan twintig Helvoirtse gezinnen hebben serieus interesse voor het zonnepanelenproject dat door de Helvoirste milieuclub . Een echtpaar dat vijf jaar lang vruchteloos kinderen had proberen te maken en vele beroemde klinieken had bezocht , toonde al snel serieuze interesse.


Met al deze contactpersonen wordt contact opgenomen. De behoefte van de persoon wordt geïnventariseerd. Bij serieuze interesse worden, a. Memphis Depay staat voor een vertrek bij Manchester United. Komt er een Formule race in Nederland? Uit het merkenregister blijkt dat het die kant op lijkt te gaan.


Lang leek het erop alsof Ajax niet meer hoefde te vrezen voor een vertrek van één van de sterkhouders, maar een week voor het sluiten van de . Dit ondanks dat er -nog steeds- serieuze interesse is in een snelle, nieuwe invulling van de bestaande, reeds geruime tijd lege, winkelruimte. Steven Bergwijn is aan een goed seizoen bezig bij PSV. Inter wil de aanvaller graag naar Italië halen.


Luka Modric wacht nog met het verlengen van zijn contract bij Real Madrid. De Kroaat heeft een aanbieding van De Koninklijke in beraa maar volgens diverse. Juventus wil de selectie versterken met Xabi Alonso. Formule CEO Chase Carey heeft laten weten dat een aantal partijen serieuze interesse tonen om met een nieuw team in de Formule te . Hij speelt heel volwassen. Topclubs in Nederland zitten wéér te . Grote drukte bij start verkoop Casterhoven.


Bredase wethouder Boaz Adank aan zijn Amsterdamse collega. Peugeot 1in TOPCONDITIE! ALLEEN BIJ SERIEUZE INTERESSE ! Beste, bij deze bied ik een peugeot 1aan in werkelijke topconditie!


Sparta Rotterdam moet vrezen dat het niet lang meer gebruik kan maken van de diensten van Deroy Duarte. Het Italiaanse Udinese gaat . Verschillende marktpartijen hebben serieuze interesse om te investeren in de Pallas reactor die in Petten moet worden gebouwd. Verschillende serieuze gegadigden hebben zich bij de curator gemeld voor doorstart of overname van de failliete werf Barkmeijer in Stroobos.


FC Emmen heeft haar zinnen gezet op Henk Veerman. De promovendus ziet de spits van SC Heerenveen als de gedroomde aanvalsleider. ExelAviationGroup toont serieuze interesse voor V Bird. Voor interesse mag u mij altijd contacteren telefonisch, per ma… € 1. Veertien partijen hebben serieuze interesse getoond om het Floriadeterrein in Almere te gaan ontwikkelen en bouwen.


Ajax kan binnenkort een riant aanbod uit München verwachten. Het lijstje clubs dat hengelt naar de diensten van VVV-spelers Clint Leemans en Vito van Crooy wordt alsmaar langer. FC Barcelona heeft zich bij FC Groningen gemeld voor Ludovit Reis. Volgens Stefan Bleeker (RTV Noord) hebben de Catalanen serieuze. Zelfs als de volgende generatie rockers wel degelijk een serieuze interesse in het occulte toonde, hadden ze zo weinig over het onderwerp geleerd dat ze net . NAC is wel degelijk geinteresseerd in Mateja Kezman.


Jullie zijn alleen in ons geïnteresseerd als het om vluchtelingen gaat. Deze zin vat goed samen wat veel. Wij zijn hierin geslaagd door een intelligente drempel in.


Bij Zin in je werk arriveer je op een ochtend (vertrek uit Harlingen om 0uur) en je verblijft twee nachten op Vlieland. Serieuze interesse om mee te doen? DEN BOSCH - Ontwikkelaars hebben interesse in twee apps die door studenten van het Koning Willem I College in Den Bosch zijn gemaakt.


Eljero Elia heeft indruk gemaakt in Engeland. De aanvaller van FC Twente weet dat een handvol clubs uit de Premier League hem in de gaten . Ricciardo: Mercedes heeft nooit serieuze interesse getoond. Hermsen, zonder zich al te veel in de kaart te laten kijken: ,,Er is serieuze interesse.


Dat blijkt uit onderzoek . Er zouden meerdere partijen in de race zijn, maar het . Voetbal International weet te melden dat er voor Luuk de Jong serieuze interesse is vanuit Azië. PSV zou echter graag zien dat De Jong in Eindhoven blijft en . Benckiser Group (JAB) laat zien dat die investeringsmaatschappij serieuze interesse heeft in een grote positie op de internationale .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Ervoor over hebben synoniem

Kunnen missen 2) Meer bezitten dan nodig is 3) Overhouden 4) Overkomen () overhebben werkw. Nederlands) op mijnwoordenboek. NL EN Engels ...