dinsdag 19 november 2019

Randstad

Verschillende functies mogelijk binnen de douane. Je bent dan ook bereid om te werken in shiften op basis van de van . Ik wil bij de douane werken als douane controleur bij de paspoort controle of passagiers controle. Ik weet niet hoe die opleiding heet en waar ik die opleiding.


U vindt informatie over werken bij de overheid op werkenbijdeoverheid.

Het zelfstandig opmaken van bezwaarschriften en verzoeken om teruggaaf - Aanvragen van invoervergunningen en toezichtformulieren CDIU - Werken met het . De douane zoekt 3nieuwe werknemers: 1bachelors en 157. Door hun werk op het terrein, werken de toekomstige douaniers mee aan . See salaries, compare reviews, easily apply, and get hired. Het werk blijkt populair, want het loopt storm.


Om de toekomstige nieuwe buitengrens van Nederland goed te bewaken moeten er 7tot 9extra mensen worden aangenomen bij de . Bekijk hier op Monsterboard alle actuele douane vacatures.

Zoek op functietitel en locatie en solliciteer vandaag nog voor die leuke nieuwe . Onze opdrachtgever is dé specialist op het gebied van paardenvervoer door de…See this and similar jobs on . Het salaris van een douanier is namelijk erg goed en de aanvullende arbeidsvoorwaarden zijn ook . Ben jij op zoek naar een baan binnen de douane ? Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Volgens Maduro hecht de luchthavendirectie (Triple A) geen waarde aan het werk van de immigratie noch de douane. Een douane medewerker controleert de goederenstromen die ons land en daarmee dus ook het grondgebied van de Europese Unie binnenkomen of verlaten. Vacat, dé zoekmachine met alle vacatures van meer dan 100. Ze werken zowel binnen, in kantoren, als in de open lucht.


Deze mensen werken zowel bij de staf als op de steunpunten. Centraal staan hierin de vaardigheden om als politie- en douane ambtenaar op te kunnen . Fulltime baan, parttime baan, tijdelijke baan. Informatie over de werkgevers. Ontdek alle nieuwe vacatures bij onder meer: Antwerpen Office,Page Personnel Bank Antwerp,Page Personnel op Jobat. Omdat je aan het platform op de luchthaven gaat werken is een AIVD screening onderdeel van de.


Gevraagd: Declarant douane (Customs Consultant).

Werken bij Verhoex, is werken in een boeiende en dynamische omgeving. Bij de grenscontrole werken douaneambtenaar en marechaussee nauw samen. Een onmisbare steun en toeverlaat voor de teamleiders. Werken op het Kustwachtcentrum Personeel dat in dienst is van de Kustwacht. SYNERGIE CAREERS BRUGGE in BRUGGE.


Interim met optie vast werk. Maco is actief op allerlei gebieden in. Onze klanten opereren in zeer verschillende branches.


De productgroepen waar je als declarant mee te . Je komt te werken in een klein team. Een samenhangende hoeveelheid werk met een gedefinieerde aanleiding en een gedefinieerd resultaat waarvan de kwaliteit en de . Gaston Schul Group is in Nederlan Duitsland en België de toonaangevende regisseur voor al uw douane - en overige. Bent u een getalenteerde en gemotiveerde douane - of belastingspecialist?


De Europese Commissie is op zoek naar academisch geschoolde . Wat mag ik meenemen naar Zweden? Op de website van de Zweedse douane (Tullverket) kunt u informatie vinden over welke goederen u niet mee mag nemen als u. Mede door de voorspoedige ontwikkeling van de onderneming hebben we plek voor twee talenten. Douane Declarant met doorgroei potentie! Ga jij ervoor zorgen dat de Rotterdamse haven veilig blijft? De Groot Luchtkanalen is bevoegd te werken op Schiphol.


De monteurs zijn ook achter de douane bevoegd luchtkanalen te mogen . Dit kwam waarschijnlijk door de grote hoeveelheid spuiten die ik in mijn tas had meegenomen. Bij Syntax hebben wij de nieuwste vacatures! De concessionarissen zijn verpligt, zich in de uitvoering der werken stiptelijk . Om deze taken uit te voeren werken we nationaal en internationaal samen met andere . Voor deze lijn zijn nog te maken de werken tot vorming van het definitieve. In aanbouw is eene douane —goederenloods aldaar met voorplein en douanepark.


Als specialist belastingen en douane aan de slag bij de Europese Commissie. Kratié, Sambor en Soaérieng, waar agenten waren aangesteld voor den dienst der douane en van de openbare werken en voor den post- en telegraafdienst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Ervoor over hebben synoniem

Kunnen missen 2) Meer bezitten dan nodig is 3) Overhouden 4) Overkomen () overhebben werkw. Nederlands) op mijnwoordenboek. NL EN Engels ...