dinsdag 6 augustus 2019

Fietsvakantie met eigen fiets

Wilt u genieten van een actieve en avontuurlijke vakantie? Dan is een individuele fietsvakantie met Eigen -Wijze Reizen een uitermate geschikte keuze. Zowel individueel als groepsreizen. Huur een (elektrische ) fiets of neem uw eigen fiets mee.


Boek nu uw fietsreis online op Kras. U reist met eigen vervoer naar uw drie- of viersterrenhotel in Nederland of elders in Europa. Voor sommige routes is bagagevervoer terplaatse inclusief. Wij laten u graag meegenieten van één van onze passies: fietsvakanties. Morgens start u wanneer het u best past, u geniet op uw eigen tempo, stopt waar.


Stap op de fiets en trek er lekker op uit! Een fietsvakantie inclusief bagagevervoer maar ook fietsvakanties vanuit hotel boek je bij ANWB. Deze selectie van individuele fietsvakanties van Cycletours zijn de zonnigste.


Lekker fietsen in Nederland of een fietsvakantie in Europa boeken? U kunt een eigen fiets meenemen of een huurfiets van Aktiva Tours gebruiken. Fietsvakanties van Aktiva Tours kunnen groeps- en singlereizen of individuele. Ga bijvoorbeeld naar Frankrijk, IJsland of Italië. Vind jij het heerlijk om sportief bezig te zijn tijdens je vakantie en hou je er van om veel te ondernemen?


Tijdens een fietsvakantie blijf je lekker in beweging en. Uw fietsvakantie in Drenthe begint hier. Ons eigen kikkerlandje leent zich perfect voor een fietsvakantie dankzij de goede fietspaden! Spring op de fiets en verken het culturele hart van Nederland waar . Over het algemeen kunt u zelf vastleggen wanneer u de fietsvakantie wilt beginnen: Bij de meeste fietsreizen is de vertrekdatum naar eigen keuze.


De reis wordt met een comfort class touringcar uitgevoerd waarbij uw eigen fiets in een. Zelf een fietsvakantie organiseren is niet moeilijk. Een goede basis vormt het netwerk van LF-routes. Binnen het LF-netwerk kun je je eigen route op maat . Wielrennen door de bossen in de Provence, een mountainbike vakantie over de Alpen of . Hebt u een eigen fiets die u mee wilt nemen?


U mag echter ook uw eigen fietstassen meenemen. Met één van onze fietsvakanties zal dat zeker lukken! Uiteraard kunt u ook de route op uw eigen fiets doen. We bieden onder andere fietsroutes voor beginnende tot gevorderde fietsers.


In het gezelschap van ervaren chauffeurs en reisbegeleiders. Bekijk ons aanbod en reserveer online. Vind eenvoudig de fietsvakantie van uw dromen. Dichtbij huis of ver weg, individuele- of groepsreizen, . De eigen fietsen worden met veel zorg en op een veilige manier. Onze fietsvakanties zijn individueel, dus wij fietsen NIET IN GROEP want binnen de . Wij zijn specialist in fietsvakanties in Europa, van familievakanties tot sportieve.


Vanop de fiets verken je in alle vrijheid de mooiste streken van Europa. Of u nu kiest voor fietsvakantie Duitslan Oostenrijk of Italië: een geschikte fietsvakantie. Een korte fietsvakantie dicht bij huis of een verre fietsreis , fietsen op vakantie is. Zonder zorgen op fietsvakantie in groep, maar wel lekker in je eigen tempo de . Er is een ruim aanbod in fietsvakanties langs de Elbe.


Populaire rivierenrouteVerlenging in Praag en Dresden is mogelijk. Bij de individuele reizen fiets je met je eigen reisgezelschap. Er zijn korte reizen, zoals een 4-daagse beklimming van de Mont Ventoux, tot fietsvakanties van . Volledig verzorgde kampeer fietsvakanties met bagagevervoer in Zuid Frankrijk. Met uw eigen fiets of met een (elektrische) huurfiets voor een klein beetje extra hulp.


Fietsreis, wielerreizen, fietsvakantie boeken? Fietsen is jouw passie en onze specialiteit! Zo zit een fietsreis van De Fietstoerist in elkaar.


Fritz Bil fietst mee als ingeburgerd fietsreparateur. Bij alle fietsvakanties kunt u een fiets huren of u neemt uw eigen fiets mee. Tegenwoordig wordt ook veel gebruik gemaakt van elektrische fietsen, zodat de.


Steeds meer Nederlanders willen hun eigen fiets op hun fietsvakantie meenemen. Vliegtuigmaatschappijen stellen soms moeilijke eisen, en er . Daarnaast kun je met je eigen fiets op pad gaan, of op locatie een fiets huren. De meeste daarvan vonden plaats in eigen lan met Gelderland en . Bij de door ons aangeboden fietsvakanties hoeft u zich nergens zorgen om te maken. U kunt uw eigen fiets meebrengen of ter plekke een gewone of elektrische . Staat het voorjaar voor de deur, dan is het tijd om je fietsvakantie te plannen!


Maar ook een verzorgde reis met eigen auto is mogelijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Ervoor over hebben synoniem

Kunnen missen 2) Meer bezitten dan nodig is 3) Overhouden 4) Overkomen () overhebben werkw. Nederlands) op mijnwoordenboek. NL EN Engels ...