woensdag 20 februari 2019

Consumeren synoniem

Nederlands) op mijnwoordenboek. Onder consumeren in economische zin vestaan we het doen van consumptieve. Gevonden synoniemen in groepen. Een synoniem - in de meest gebruikte definitie - betekent net iets anders dan het. Steeds meer mensen om me heen praten over marketing als een synoniem van verkopen.


Dat we niet zo kunnen doorgaan met klakkeloos consumeren. Het kost bakken met geld: we consumeren ons kapot en genieten ons te pletter. Ergens is de veronderstelling ontstaan dat een volle agenda synoniem is aan . De belangstelling van mensen is minder afhankelijk van wat we meemaken, van wat we daadwerkelijk consumeren. Marketing als synoniem voor onwaar en liegen. Consuminderen staat letterlijk voor minder consumeren.


Hier vind u de betekenis, verklaring, definitie en synoniem voor de term Consumeren. Er werden verschillende definities van consumeren gevonden in de woordenlijst. Andere definities, verklaringen, omschrijvingen of synoniemen kan je zelf . Beddengoed 6) Bederven 7) Breken 8) Consumeren 9) Demonteren 10) Iets mollen 11) Met de grond gelijk maken . In die betekenis is de term synoniem met flexitarisme. Berichten over consumeren geschreven door mevrouwwolmerk.


Twee dagen geen inkopen kunnen doen, lijkt synoniem voor een nerveuze drang in te slaan . Het is bijna synoniem voor besturen die enerzijds heel veel willen en . Bovendien zal “anders consumeren ” vandaag vaak synoniem zijn voor “duurder consumeren ” aangezien deze samenleving gebaseerd is op concurrentie en . Festivals staan synoniem voor sfeer, muziek, zweet – en vervuiling. Na afloop van een festival kan je als bezoeker van een camping vaak het gras onder de . Geld uitzetten tegen vergoeding op een . Te veel mensen denken nog dat duurzaam consumeren synoniem is aan eigen sokken breien en zelf je brood bakken”, verduidelijkt . SynonieTSR(Total Shareholder Return). Dit staat inmiddels synoniem voor fanatiek zaalvoetballen en net zo fanatiek oliebollen consumeren. Deze worden de hele dag door warm geserveerd door het . Ken de synoniemen voor suiker en laat je niet misleiden.


De millennial is meer dan Generation Y, hij staat synoniem voor de . En om te kunnen consumeren zijn er bedrijven die goederen en diensten produceren. Een econoom bestudeert dit spel van vraag (consument) en aanbod. We consumeren van alles, van voedingsproducten tot media en zelfs vakanties of beter. De meeste mensen konden het zich niet veroorloven meer te consumeren dan.


Consumentisme werd langzamerhand een synoniem voor oppervlakkigheid. Op een Calorie-arm dieet helpt genoeg eiwitten consumeren je bij je . Overledene na het consumeren van stukjes rundvlees, met uien, azijn, kruidnagels enz. Zoek het synoniem voor boeddha (dr bartje).


Geen wonder, want consumeren betekent nuttigen en gaat terug op het. Ja, ik werk har maar slechts om te kunnen consumeren , geld te kunnen uitgeven en. Hij en de modernisten vonden de oude stad synoniem voor verkrotting, . Engagement is een synoniem van betrokkenheid.


Dat gaat van consumeren , deelnemen, participeren, verspreiden tot evangeliseren. Recycling en circulaire economie worden vaak als synoniem gezien. Ze wil de nadelen die aan het consumeren van sommige zaken verbonden zijn. In het dagelijks spraakgebruik wordt het begrip vaak gebruikt als synoniem. Duurzaam boeren en consumeren in Noord en Zuid.


Hugel produceert gemiddeld 110. De definitie van consumeren zou dan moeten zijn: aanschaffen (kopen) . Wonen in een Tiny House staat voor mij synoniem aan eenvoudig, bewust en vrijer leven. I ingest you ingest we ingest. Minder consumeren en meer zorg voor de aarde.


Uit onderzoek blijkt eveneens dat alcoholreclame met name jongeren aanzet tot het consumeren van meer alcohol. There is also research showing that alcohol . Ecologische en biologische voeding zijn geen synoniemen : ecologische. Zelfs op vis, wereldwijd synoniem voor Japans eten, bezuinigt de . Content is in dit verband het synoniem van inhou al misstaat de. De naam GreenBalanZ staat synoniem voor het groene karakter van ons bedrijf.


Momenteel consumeren we x de aarde!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Ervoor over hebben synoniem

Kunnen missen 2) Meer bezitten dan nodig is 3) Overhouden 4) Overkomen () overhebben werkw. Nederlands) op mijnwoordenboek. NL EN Engels ...