maandag 24 december 2018

Met wie kan ik praten

Juist anoniem met iemand praten die je niet kent en ziet, kan heel fijn zijn. De persoon met wie je praat , wil even naast jou staan, je helpen de zaken op een rij. Door te praten over je problemen geef je voor jezelf toe dat ze er zijn. Hiermee kan hij je snel de juiste soort hulp bieden op de juiste plaats door.


Als niets je nog raakt, kan het zijn dat je een depressie hebt.

Met wie kan ik het beste praten ? Misschien heb je na het lezen van dit boekje nog vragen? Of wil je er met iemand over praten ? In dit boekje vind je terug met wie jij zoal kan praten , als . Praat bij Tele-Onthaal over wat jou bezighoudt. Bel anoniem en gratis naar.


Het is zeker niet vreem als je niet weet met wie je kan praten. Probeer er eens over te praten met iemand die je .

De spanningen over de scheiding van Margot lopen hoog op bij haar. Buiten mijn familie om heb ik niemand die echt om mij geeft en al helemaal niemand met wie ik over mijn gevoelens en problemen kan praten. Als je zorgen of problemen hebt, is het vaak best moeilijk daar met iemand over te praten. Leren over je gevoelens te praten kan dan erg in je voordeel werken. Soms raak je de controle kwijt en begin je te slaan, ook op wie je eigenlijk heel dierbaar is.


Normaal dat je je schaamt, en er moeilijk over kan praten. Soms heb je nood om met iemand te praten. Ken je niemand met wie je kan praten over je probleem?


Een paar algemene tips: Houd er rekening mee dat degenen met wie je praat zelf vragen kan hebben. Je kan niet met iedereen over alles praten. Folders of informatie over depressie zijn . Bijna van wie psychische problemen heeft, zwijgt en zoekt daarvoor ook. Wil je meer weten over hoe je als partner, familielid of collega kan praten over . Ouders, iemand op school of vrienden.


Ook een arts of psycholoog is niet echt een optie. Praten over gevoelens kan heel goed met een naaste die je vertrouwt,. Schrijf over wie je bent, wie je zou willen zijn en wie je bent geweest.

Voor ouders met een niet-westerse achtergrond of beperkte gezondheidsvaardigheden. Als jij nood hebt om over je abortus te praten , ga dan op zoek naar iemand met wie je je verdriet en vragen kan delen. Beeldverhalen helpen ouders in de wijk bij het vinden van hulp bij opvoedproblemen. Het Wijkteam in Amersfoort heeft samen met Youké, Pharos en Al Amal . Opkomen voor mensen met een beperking, wie moet dat eigenlijk doen?


Mensen met een beperking graag zelf laten mee praten. Ik zou graag praten met iemand – of met meerdere mensen – die al jaren type 2 . Zoek iemand met wie je kan praten , maar ook kan zwijgen. Praten kan helpen bij de verwerking van misbruik.


Maar wie neem je in vertrouwen en hoe reageer je als iemand over misbruik vertelt? We vroegen aan Len Neefs van Jong Geweld met wie hij kan praten op school als het even wat. Als mantelzorger kunt u uw verhaal meestal wel kwijt bij vrienden of familie. Maar het kan ook prettig zijn om te praten met een hulpverlener of iemand anders . Kinderen die onveilig opgroeien, voelen zich vaak eenzaam. Ook als er al hulpverlening is in het gezin.


Je verdriet kan je overvallen, soms weet je dan niet goed bij wie je terecht kunt met je . Voor iedereen in het gezin is een scheiding . Praten met een vertrouwenspersoon op school is niet altijd gemakkelijk. Toch kan zo iemand je uiteindelijk wel verder helpen en met je . De Open Deur biedt mensen een kans om erover te praten. Er is iemand bij wie je terecht kan met je verdriet, je twijfels, je stommiteiten, je liefdesperikelen, enz. Over geestelijke gezondheidsproblemen praten we niet graag. Er is altijd iemand bij wie je terecht kan voor hulp als je te maken krijgt met pesten.


Kies een volwassene die jij vertrouwt en met wie je durft te praten. Bewustzijn is al vele malen overbodig verklaard. Wie bewust is, kan praten.


Nu is er een nieuwe theorie: bewustzijn is nodig om sociaal te zijn . Jij bepaalt wie je in vertrouwen neemt en je kiest er zelf voor om te praten. Ik denk dat het belangrijk is dat je het gevoel hebt dat je jezelf kan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Ervoor over hebben synoniem

Kunnen missen 2) Meer bezitten dan nodig is 3) Overhouden 4) Overkomen () overhebben werkw. Nederlands) op mijnwoordenboek. NL EN Engels ...