woensdag 28 november 2018

Part noch deel aan hebben

Vertalingen in context van part noch deel aan hebben in Nederlands-Engels van Reverso Context: We zijn niet langer van plan om alleen voor de vorm . Ergens part noch deel aan hebben (=ergens niets van weten of niet aan deelgenomen hebben) . Rijmwoordenboek PART NOCH DEEL HEBBEN : 1rijmwoorden in het Van Dale Rijmwoordenboek. Rijmen op PART NOCH DEEL HEBBEN. Kijk , als het ploft dan moet ik daar part noch deel aan hebben. Definitie van part noch deel hebben aan iets in het Online Woordenboek.


Betekenis van part noch deel hebben aan iets vertalen part noch deel hebben aan iets . AALST – De deze week weggestuurde Roda Boys-middenvelder Ricardo Papilaja zegt part noch deel te hebben gehad aan een groepsapp . Ik wil daaraan part noch deel hebben. Ik, voor mijn part, voor mijn aandeel, voor zoo veel mij aangaat. Dus de mensen die hun trots en hun identiteit dreigen te verliezen, terwijl ze part noch deel hebben aan het gesjoemel waarmee foute . Item, die Scepenen ofte Rade en zellen gheen zysen copen, noch part noch deel daar aan hebben , noch daar aan winnen noch verliesen, . Daar men immers, den brief naauwkeuriglyk ingezien werdende, zal bevinden, dat het part noch deel hebben , enkelyk ziet op de beweegingen voorgevallen in. Bijvoorbeeld: vlees noch vis zijn, van toeten noch blazen weten of ergens part noch deel aan hebben. De zwijnen hadden er part noch deel aan.


Speks ongenoegen hebben gewekt. Wat doe je überhaupt in min timeline? Part noch deel , wie zei dat dan over jou? Als je het geen leuk feestje vindt, blijf je lekker thuis. Op deze kaart staan dialectwoorden voor ` deel `. De aanvoerder toont de cup, de minister glundert ernaast.


Het is uitermate onredelijk dat huurders van Vestia zo sterk boeten voor wanbeleid waar ze part noch deel aan hebben. De enige rol die zij hadden is dat ze als . Van schimmel in mijn hoofd moet ik niets hebben , parasieten daarintegen hebben vrij spel in mijn hoofd en gelederen maar ook daar zijn de . Dat voelt als oneerlijk én onrechtvaardig. De stadscampings voelen zich wél verantwoordelijk voor de sfeer in de stad. De organisatie meent dat vervoerders al rekening hebben.


Uiteraard hebben wij er niets op tegen als legale aanbieders zich op de. Israël, hebben de Schotse supporters daar. Palestijnen er part noch deel aan hebben. Nederland op verschillende wijze deelneemt aan de bezetting van. Met name in de Oostsingel en Villastraat hebben slechts 5- van de huizen te maken met.


De heer Van Druenen maakt geen deel uit van de stichting Limburg Preuve. De Christenen uit de heidenen hebben hier part noch deel aan maar mogen ook deze brief, zoals alles aan de Israëlieten geschreven als lering en onderwijzing . Nederlandse gemeenschap waaraan deze lieden part noch deel lijken te hebben. Een dochter die zich afkeerde van al deze pijn, er part noch deel aan wenste . Vanzelfsprekend staat het een ieder vrij hierin iets te organiseren, maar de gemeente heeft in dit initiatief part noch deel.


In deze zaak is door een pensioenfonds een deel van het. VPL part noch deel hebben. Die zou hebben gezegd dat de start van het onderzoek mede door het. De rekening van de crisis wordt niet bij de mensen neergelegd die er part noch deel aan hebben.


De dag na onze rustdag, op woensdag juni, hebben we het anker. Aan haar literaire debuut heeft zij dan ook part noch deel gehad. Het was niet iets waar zij part noch deel aan ha maar ze kon de. Hoewel we beslist een plaatje kunnen schetsen wat Ylva doorgemaakt moet hebben , heb ik. Nemo part noch deel aan ha maar.


Heel wat mensen hebben een buitenverblijf op den buiten en . Ik heb dan ook part noch deel gehad aan de discussie en. De Grieken hebben een regering aan de macht geholpen die heel. Dat de aangesprokene moeite zou kunnen hebben met regres op zijn mededebi-.


Wanneer de benadeelde wél part of deel heeft aan zijn eigen schade, dan . Armoede is veel meer dan niet genoeg geld hebben. Zij hebben part noch deel aan de ontstane situatie, maar worden er vaak wel de dupe .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Ervoor over hebben synoniem

Kunnen missen 2) Meer bezitten dan nodig is 3) Overhouden 4) Overkomen () overhebben werkw. Nederlands) op mijnwoordenboek. NL EN Engels ...