dinsdag 17 juli 2018

Landnummer

Dit is een lijst van landnummers in de telefonie. In deze lijst zijn de landnummers geordend op volgorde van de getalsmatige waarde van het nummer. De sortering van deze lijst is op alfabetische volgorde van het land. De landnummers worden bij het bellen . Het landnummer is dat deel van het telefoonnummer dat verwijst naar een specifiek land of gebied. Bij het bellen naar een gebied met een ander landnummer.


Wilt u naar het buitenland bellen, maar uw weet niet welk landnummer uw bestemming heeft? Landnummers of de naam van een land bij een landnummer zoeken en vinden. Many translated example sentences containing landnummer – English-Dutch dictionary and search engine for English translations. Opmerking: Een landnummer is een cijfercombinatie die ingevoerd moet worden voor het volledige binnenlandse telefoonnummer om naar een ander land te . Wat is het landnummer van elk land in de wereld. Lijst met landen en hun landcode- landgetal.


Internationaal telefoneren. Afghanistan Åland Albanië Algerije . Ik heb vaak gebeld vanuit Spanje naar Nederland. Her finner du nummeret du må taste før telefonnummeret for å bli koblet riktig. Om naar het buitenland te bellen vanuit Nederland wordt een zogenaamde landnummer geplaatst voor de telefoonnummers van dat land.


Geef voordat je vertrekt het landnummer en landcode van Zuid-Afrika thuis door. Zo blijf je altijd bereikbaar voor het thuisfront en kunnen zij gemakkelijk bellen . De très nombreux exemples de phrases traduites contenant landnummer – Dictionnaire français-néerlandais et moteur de recherche de traductions . Om te bellen naar het buitenland zal je altijd eerst het landnummer moeten invoeren van dat specifieke land waarheen je wilt gaan bellen. Veel vertaalde voorbeeldzinnen bevatten landnummer – Nederlands-Engels woordenboek en zoekmachine voor een miljard Nederlandse vertalingen. Als u naar Griekenland wilt bellen moet u eerst een internationaal toegangsnummer of landnummer intoetsen.


Door eerst het landnummer te toetsen geeft u aan . Als u naar Nigeria wilt bellen moet u eerst een internationaal toegangsnummer of landnummer intoetsen. Als je wilt bellen naar het buitenlan heb je het landnummer nodig. Een overzicht van alle landcodes en landnummers met veel extra informatie over het land en bijbehorende landcode? Handig overzicht van telefoon landnummers van diverse landen in de wereld.


Vertaald van Nederlands naar Engels inclusief synoniemen, uitleg en gerelateerde woorden. Landskoder og retningsnummer. Vi har samlet landskoder og retningsnummer til alle land i verden for deg. For å ringe fra et land til et annet, slår du landskoden . Waar denk je aan als je “007” hoort?


Aan de beroemdste spion ter wereld natuurlijk: “Bond! Leuk weetje, het landnummer van Ruslan het land . Deze landcode of landnummer heb je nodig . Bonaire heeft een andere landcode dan Nederland. Overzicht van alle landcodes of landnummers wereldwijd. Als je naar het buitenland wil bellen moet je starten met een landcode.


Voor telefoontjes naar landen buiten Noord-Amerika dient u het landnummer te weten. In de meeste telefoonboeken zijn deze weergegeven (zie kader). Bellen naar andere landen kan op verschillende manieren. In het verleden was het bellen met een vaste telefoon via een vaste telefoonnet het meeste voor de . UIT PORTUGAL NAAR NEDERLAND EN BELGIË BELLEN. Welk lidwoord (de of het): de landnummer of het landnummer , wij helpen je graag.


Vraag een offerte aan en begin vandaag nog met Trustly. We hebben nog wat meer informatie van u nodig om u een aanbod te doen. Selecteer uw land en voer . Met het intoetsen van dit landnummer geef je aan dat je naar. Muitos exemplos de traduções com landnummer – Dicionário português- neerlandês e busca em milhões de traduções. Vaak wordt de telefoon kort na het belsignaal opgelegd.


Deze vraag deponeer ik niet direct voor mezelf. De persoon neemt al voor de overname van Vodafone Thuis door T-Mobile een pakket af. Uit de raadpleging kwam naar voren dat er sprake is van een klassieke kip-en-ei -situatie: aangezien het voorgestelde 388- landnummer momenteel nog niet in . Dan weer zonder landnummer. Bedrijven gebruiken allerlei manieren om .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Ervoor over hebben synoniem

Kunnen missen 2) Meer bezitten dan nodig is 3) Overhouden 4) Overkomen () overhebben werkw. Nederlands) op mijnwoordenboek. NL EN Engels ...