woensdag 20 juni 2018

Schooltv lichaam

Wist je dat je oren, mon ogen en haren allemaal bij je lichaam horen? Woezel en Pip krijgen samen met Nienke en Isa les van Wijze Varen . Aan de hand van modellen, animaties en röntgenopnamen zien we hoe ons geraamte is opgebouwd en wat de functie ervan is. Een interactieve videotour van Schooltv.


Volg de videotour langs je botten.

In je lichaam zitten meer dan 2botten. Zoom in en dwaal door je lijf, van top tot teen. Wil je ergens meer over weten? Deze pin is ontdekt door Fabienne Benoot.


Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Het dossier sluit aan bij het Schooltv -programma Bio-Bits Onderbouw: Mens en lichaam. Leer onderbouwleerlingen over de werking van het lichaam met Bio-Bits onderbouw: Mens en lichaam.

De dvdPLUS bevat diverse lesmaterialen. Schooltv : Je lichaabotten – Interactieve videotour door je skelet. Ontdek het menselijk lichaam met de interactieve plaat van SchoolTV. Nieuws uit de natuur, Huisje boompje beestje, Koekeloere, Schooltv Weekjournaal, enz. This Pin was discovered by Dagmar Donker.


Discover (and save) your own Pins on Pinterest. Het skelet geeft het lichaam vorm, stevigheid en bescherming. Film school TV Screendump Roken is je lichaam vergiftigen.


Het waanzinnige boek over je lichaam. De lesstof biedt volop verrijking, verdieping en ondersteuning bij jouw lessen. Schrijf alleen de belangrijke dingen op in steekwoorden. Maak een woordweb van alles wat je nu weet over longen. Antoni van Leeuwenhoek- ziekenhuis en legt in.


Wat doet alcohol met je lichaam schooltv. Bij meer dan glazen wordt de kans op bewusteloosheid heel groot.

Medische animatie (3D animatie) om de werking van medicijnen of processen in het menselijk lichaam inzichtelijk te maken, ook als die voor het blote oog en . WebQuest over het menselijk lichaam. Als je verliefd bent, voel je je fantastisch. Dat komt doordat je lichaam dan allerlei stofjes aanmaakt waar je blij van wordt en energie van krijgt.


Da Vinci deed dat eerst omdat hij dacht dat hij het lichaam beter zou kunnen. Op deze site vind je ook . Bouw en werking van het hart Y. Botten in het menselijk lichaam Y. SchoolTV serie over de bouw en werking van het lichaam. Menselijk lichaam Spieren Y. Animatieserie welke de werking van het (menselijk) lichaam uitlegt: 1. De soldaten van het leven 4. Kinderen voor kinderen halve finale . Er wordt kritisch gekeken naar de bereikte resultaten. Successen worden gewaardeer gevierd en verzilverd. De lever is eigenlijk een heel bijzonder orgaan in het menselijk lichaam , het is één van de grootste organen in het lichaam en het is . Het hart is een spier en pompt levenslang het bloed rond in ons lichaam.


Nu, drie jaar later, is Schooltv overal online te bekijken – op. Wie is er niet opgegroeid met Schooltv ? Laat het volgende filmpje zien van schoolTV. Zo zijn er videotours over het Rijksmuseum, het menselijk lichaam , het. Eindexamenleerlingen kunnen komende weken op Schooltv.


Uit welke onderdelen bestaat je hart? Je moet ingelogd zijn in Mijn Schooltv om een afspeellijst te kunnen maken. Dat moet ook wel, juist omdat je met je lichaam zoveel tegelijk moet doen. Tijdens die scan, dat je hersenen hoe werken je hersenen schooltv. NineForNews publiceert vrij en onafhankelijk nieuws.


We informeren over voeding en gezondhei brengen nieuws dat de reguliere media doorgaans . Maar ze bestaan toch echt! Willem Wever zocht uit hoe ze in jouw lichaam kunnen komen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Ervoor over hebben synoniem

Kunnen missen 2) Meer bezitten dan nodig is 3) Overhouden 4) Overkomen () overhebben werkw. Nederlands) op mijnwoordenboek. NL EN Engels ...