vrijdag 25 mei 2018

Nog steeds duits

Voorbeeldzinnen met ` nog steeds `. NL: Ik heb nog steeds honger. DE: Ich habe immer noch Hunger. NL: Vindt u het nog steeds dwaas om met een stok te lopen?


DE: es immer noch . Huawei nog steeds optie voor Duits 5G-netwerk.

Nederlands naar Duits : Meer gegevens. Alexandria woordvertalingen. Gratis 37- talig vertaalwoordenboek. Steenkolenduits is de benaming voor slecht tot zeer slecht Duits gesproken door.


In Frankrijk (Elzas) en de vroegere Duitse kolonie Namibië wordt ook nog steeds Duits gesproken, maar is het geen officieel erkende taal. Bladeren milions woorden en zinnen in alle talen. Waar vind ik een vertaalbureau voor Duitse vertalingen? Volg een cursus Duits , doe beter zaken met je Duitstalige zakenpartners en.


Zit je nog steeds Duits te leren?

Are you still learning German? I thought you stopped a while ago? Joosjes liefde voor medische vertalingen is met de jaren gegroeid en wordt nog steeds gevoed en uitgebreid. Zij volgt cursussen op medisch gebied en houdt . Terwijl de gasten steeds uitgelatener werden en een wandelingetje langs het meer.


Ik weet nog hoe het gezelschap in extase terugkwam, omdat ze in het bos . Scholen hebben steeds meer moeite om leraren Duits te vinden. De tekorten worden de komende jaren groter dan ooit. Het Duits is (samen met het Russisch) de grootste moedertaal in Europa.


Lees hier alles over de taal in Oostenrijk en leer alvast wat handige Duitse zinnen uit je. Namibië zijn er gebieden waar de bevolking nog steeds Duits spreekt. Duitsland in belangrijke situaties nog steeds Duits gesproken.


Hoe doe je dat in je beste Duits ? Dat mogen leerlingen van TTO (tweetalig onderwijs) deze morgen bewijzen in de Taalstad. Duits vuurwerk nog steeds populair in Groningen. Het voorstel van de Duitse en Franse regeringen om een eigen begroting op te tuigen voor de eurozone, kan op weinig waardering rekenen . Engels wordt steeds belangrijker, maar is volgens de ondernemers als enige.


Zijn visie is nog steeds actueel in modern taalwetenschappelijk onderzoek.

Het leren van Duits daarentegen, of zelfs Engels gaat hem veel . Het aantal Duitse vakantiegangers in ons land groeit nog steeds ! Kunt u hen goed aanspreken . Het treinverkeer in de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen kampt na het noodweer van maandag nog steeds met problemen. Over de gebeurtenissen ronddie negende november zijnalle verhalen nog steeds niet verteld. Met het Duitse Du druk je sympathie, emotionele verbondenheid en. Op de Duitse buurtaal zal nog steeds elke dagen een artikel . Manuel Neuer staat door een barst in zijn linkervoet sinds september aan de kant. Duits bondscoach Joachim Löw hoopt dat zijn sluitstuk in het . De Oost- Duitse economie loopt nog steeds procent achter op de West- Duitse.


Dat blijkt uit het jaarlijkse rapport van de Duitse regering over . Duitse voorbeeld aanmaningen ter inspiratie voor het schrijven van een goede. Het staat dus gewoon nog steeds in de Duitse wet. Marco Lauret brouwt al een tijdje thuis bier als hij Danielle Duits leert.


We vinden het nog steeds belangrijk om wat voor de maatschappij te . Een goede beheersing van de Duitse taal en omgangsvormen opent deuren en is cruciaal . Dit heeft actualiteitenprogramma EenVandaag . En ja, het is ook weer helemaal een Franse stad. Al klinkt de naam in onze oren nog steeds Duits (de Fransen zeggen overigens “Mes”), verder . In de jaren na de Duitse hereniging, heeft Berlijn zich ontwikkeld tot een moderne wereldstad. Zelfs met bijna vier miljoen inwoners, is er nog steeds sprake van . De resultaten van de enquête laten zien, dat ondernemers het nog steeds belangrijk vinden om Duits te spreken.


Terug op de Duitse buis weet Sylvie Meis de lachers op haar hand te.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Ervoor over hebben synoniem

Kunnen missen 2) Meer bezitten dan nodig is 3) Overhouden 4) Overkomen () overhebben werkw. Nederlands) op mijnwoordenboek. NL EN Engels ...