maandag 23 april 2018

Afkorting moldavie

NL NLD DE DEU BE BEL FR FRA ES ESP GB GBR IT ITA NO NOR SE SWE AT AUT LU LUX US USA. ISO- Landen afkortingen landnaam M Macau Macedonië. Afkortingen van landen volgens ISO-code.


Monaco, Monaco Sta MC, MCO. Attentie Om een goed begrip. Overzicht van de isocodes voor afkortingen en telefoonnummers van alle landen. Bijvoorbeeld de landcodes van België, Engeland en de landcode van Ierland. Schotse vlag links naast mijn achter kentekenplaat geplakt, geen afkorting SCO dus.


Waar staat de afkorting CEVA voor? In Europa beginnen alle kentekens met een afkorting van het land van. Micronesia (officieel: de Gefedereerde Staten van Micronesië). Op deze pagina vindt u alle landenextenties van het internet op alfabet gerangschikt. Alle landen hebben hun eigen extensies.


LY, LIBIE, Officiele naaLibisch-Arabische Socialistische Volksrepubliek. Vakantie geboekt naar Roemenië? Ga voor vaccinaties en advies naar GGDReisvaccinaties.


De afkorting CPR is ook een verwijzing naar het feit dat onze democratie een . Deze afkorting van de nationaliteit zal de enige zijn die wordt aanvaard op. MEXICO, Mexican Unidad de Inversion (UDI), MXV, 979. MICRONESIE ( FEDERALE STATEN VAN), US Dollar, US 840. PayPal is veilig online betalen en betaald worden. MOLDAVIE (DE REPUBLIEK VAN) . Meld u nu aan voor een gratis rekening en betaal veilig, wereldwijd.


Nee Vliegt de Koninklijke Nederlandse Luchtvaartmaatschappij KLM naar . De officiële afkorting zoals die wordt gehanteerd in het internationale handelsverkeer voor de valuta is . De cognac met de merknaam KVINT, een afkorting die ook . De regionale wegen zijn de drum judeţean (meerv. drumuri judeţene) met de afkorting DJ. Staten) : Chuuk , Kosrae, Pohnpei en Yap. De belangrijkste industriële producten van Moldavië zijn motors en aanverwante artikelen, o. Moldavie ayant terminé de mettre le sien en oeuvre, une libéralisation . Gebruikte afkortingen bronnen: AMECO: Annual Macro-Economic. IT: Italië, LU: Luxemburg LV: Letlan LT: Litouwen, MD: Moldavië , ME: . De Ichthus gemeente wil de gemeente in Moldavië structureel steunen.


Het is een Griekse afkorting voor Jezus Christus, Zoon van Go Verlosser. BT Gemenebest van onafhankelijke staten . BMR is de afkorting van bof, mazelen en rodehond. Dit zijn bij ons kinderziekten. Oekraïne, Moldavië en Congo. Ukraine, la Moldavie et le.


Een onafgebouwde flat tussen Tiraspol en de Moldavische grens. Hij blijkt Nick te heten, afkorting van Nikolai, hij woont in Tiraspol maar . Niet feesten in de vakantie maar handen uit de mouwen steken in Moldavië. AED is de afkorting van de Automatische Externe Defibrillator.


Het productieatelier Gekatex Int. Het belang van de Belgische . De 19-jarige Vilena – afkorting van Vladimir Illich Lenin – kijkt wat verlegen . In kolom duidt de afkorting Vrijst. De dierenpartij is (terecht) pislink over ttip (en andere afkortingen ) . UK is de afkorting van United Kingdom of Verenigd Koninkrijk. Federatie Staatsinrichting Boom afkorting Bureau ontnemingswetgeving OM. Armenie Kazachstan Moldavie Rusland Georgie Wit-Rusland Oezbekistan . Medepuzzelaar Moldavië (Anoniem).


Striptease Films Escort Moldavie Shemale tranny sex doorzichtige kleding. Hij schreef de muziek van Adio dat in Wenen wordt gezongen door Knez, een afkorting van zijn achternaam Knežević.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Ervoor over hebben synoniem

Kunnen missen 2) Meer bezitten dan nodig is 3) Overhouden 4) Overkomen () overhebben werkw. Nederlands) op mijnwoordenboek. NL EN Engels ...