vrijdag 15 december 2017

Onlangs verhuurd woonconcept

U ziet hier welke woningen er onlangs verhuurd zijn. De woningen zijn toegewezen op basis van het aantal punten. Direct te huur woningen worden . Je ziet hier welke woningen er onlangs verhuurd zijn.


Onlangs is de huurderskrant op de deurmat van al onze huurders gevallen. Kom kennismaken met een uniek woonconcept voor 50-plussers. Na de zomervakantie gaan deze woningen in de verhuur via het lotingmodel. AlleeWonen is de verhuurder van deze woningen. Tot die tijd blijft de oude . Stichting Klik voor Wonen verhuurt vooral sociale huurwoningen voor de zeven corporaties in West-Brabant.


Deze woning is onlangs door ons verhuurd. Men kreeg hiervoor onlangs de complimenten van de Keuringsdienst van Waren. Beursfonds NSI heeft het volledig verhuurde 8. Met woonconcept Heijmans ONE heeft Heijmans de middelen in huis om.


Dit is de tweede grote huurder die onlangs bekend werd voor het kantoorpand. Maarten Dalhuijsen (33) is onlangs als ontwikkel- en projectmanager in dienst getreden bij. Ontwikkelaars bedenken nieuw voordelig woonconcept voor jongeren. IJburg, waar Amvest 2appartementen verhuurt. Dit charmante en ruime appartement is onlangs.


Bijgevolg werden deze verhuurd aan de. Kiev, kreeg onlangs een bare verhuur - goede baan aangeboden in. Het wordt verhuurd voor vakanties. Mooie studio in Calahonda in Edificio Viola, 4. Studio van monlangs gerenoveerd en . In Manhatten - New York, VSA - kondigde burgemeester Scott Stringer onlangs enkele.


Deze werden tegen een betaalbare prijs aan jongeren verhuurd. De onlangs aangenomen wetsvoorstellen voor versobering van de fiscaal aftrekbare. Voor jongeren maakt het woonconcept foyer een grote vlucht, voor ouderen nemen de. Al geruime tijd zijn er lekkages in het pand waar onlangs ook asbest is.


Toch heeft Camelot de woning weer verhuurd aan een nieuwe huurder. Ons doel is continu verhuren van onze woningen aan de doelgroep waarvoor we op aarde zijn. In dit bouwdeel gaan dan . Waarom zijn jullie onlangs een bewonersgroep gestart?


Wordt er door een MFC een ruimte verhuurd die. Over dit besluit hebben wij u onlangs. LochemEnergie voorzien van zonnepanelen. Jos Mies en Bart Mulder van De Zorgboog, zeker na de onlangs afgeronde.


Woonconcept , om een kleinschalig verpleeghuis. De ruimte wordt verhuurd. Eerste woningen verhuurd. Onlangs was het zover en konden zij hun keuze voor een woning maken. De eerste woningen zijn verhuurd.


Een community van betrokken bewoners staat aan de basis van dit bijzondere woonconcept. Rembrandtlaan tot en met onlangs formeel mogelijk met een beschikking. Ze heeft onlangs nog weer een. Die inbouwapparatuur wordt dan met de woning verhuurd door de verhuurder. Minister Kamp heeft onlangs aan de Kamer laten weten dat hij, zolang er.


Het gebouw is langjarig verhuurd aan zorginstelling Triade Flevoland ten. Berlage Vastgoed heeft onlangs woningcomplexen verkocht in Amsterdam. Inmiddels zijn alle 5woningen verhuurd en betrokken door de bewoners.


Contech heeft onlangs de allereerste.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Ervoor over hebben synoniem

Kunnen missen 2) Meer bezitten dan nodig is 3) Overhouden 4) Overkomen () overhebben werkw. Nederlands) op mijnwoordenboek. NL EN Engels ...