maandag 18 december 2017

Franse werkwoorden vervoegen oefeningen

De site is uitgebreid en overzichtelijk. Volgende werkwoorden komen . Oefeningen om de regelmatige werkwoorden op -ER in te oefenen. Deze vorm is niet vervoegd naar persoon, getal of tijd. Je vinkt de werkwoorden en tijden die je wil oefenen aan.


Grammatica 1: hier kun je de basis oefenen. Alle grammatica nog een keer oefenen (pdf). Dit zijn de regelmatige werkwoorden. Franse werkwoorden oefenen.


Je kunt de site ook gebruiken om werkwoorden te leren bij Engels, Duits en Spaans ! Kies tijd en werkwoord , en. De werkwoorden die daarin voorkomen heb ik vervoegd als oefening voor mij zelf. Regelmatige werkwoorden op -er vervoegen. Werkwoord pouvoir (kunnen, mogen). Bonjour les enfants oefenen 6de lj.


Oefenen in de ruimte: op elke planeet iets leuks! Quizlet flashcards, activities and games . Deze regels geldt alleen voor werkwoorden die eindigen op –ir, –re, –er. Je kan ook kiezen of je het in volgorde of door elkaar wil vervoegen. Vul de juiste vertaling in!


Kijk goed of het enkelvoud of meervoud is. Klik dan op CONTROLEER om jouw . Vandaag stond er een overhoring van het werkwoord VOULOIR op het programma. Je moet deze werkwoorden veel oefenen zodat je ze uit het hoofd . De leerkracht kan uit de . Hier zijn geen regels voor.


Praktische website én handige app voor het vervoegen van werkwoorden. Handige pictogrammen om bijvoorbeeld spreekvaardigheid mee te oefenen. Handleidingen en online oefeningen. Overzichtje van vervoeging van werkwoorden die eindigen op -er: . Met oefeningen op werkwoorden juist vervoegen , zinnen splitsen in zinsdel… € 50. Hierbij volgt een oefening met de regelmatige uitgangen.


Je kan oefenen via Bingel maar ook via alle andere websites die hier verzameld zijn. Doelgroep Beginners, halfgevorderden en gevorderden. In deze oefening oefen je de passé composé. Welk hulpwerkwoord moet je gebruiken: avoir of être? Grandes Lignes - uitgangen van werkwoorden op -er -re en -ir.


Vind vervoegingen van regelmatige en onregelmatige werkwoorden en oefen je vaardigheden met . Door middel van invuloefeningen kunnen ze op een gemakkelijke manier vervoegingen oefenen. Daarbij kiezen ze zelf de werkwoorden en de . Kind leert het wel maar heeft duidelijk . Handig ook om de spelling van de woorden te oefenen ! Voordeel van digitaal oefenen is dat je direct ziet wat je fout doet en daar dikwijls. Een mooie afsluiter van de theorie over de spelling van de werkwoorden of een goeie zelftest om te checken welke werkwoordstijden je best . Breid je vocabulaire uit of beheers onregelmatige werkwoorden dankzij een . CD Module Luisterfragmenten (voorbeeld per oefening ). Ze zijn noodzakelijk om jou te laten oefenen en leren op Bingel. Ze worden ook gebruikt om Bingel nog beter te maken. Met eenvoudige navigatie en ingebouwde zoekfunctie kun je het werkwoord dat je nodig hebt binnen . Voor het beste resultaat gebruik je het enkelvoud of de onvervoegde vorm en bij werkwoorden het hele werkwoord.


Wil je zomaar wat bladeren? Oefening Veilig Houten en politie leidt tot snelle arrestaties en onderling onbegrip. Vervoegingen van de franse werkwoorden online oefenen.


Er, ir, re en de onregelmatige tijden oefenen. Opel Nederland trekt in bij Peugeot en Citroen in Amsterdam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Ervoor over hebben synoniem

Kunnen missen 2) Meer bezitten dan nodig is 3) Overhouden 4) Overkomen () overhebben werkw. Nederlands) op mijnwoordenboek. NL EN Engels ...