woensdag 11 oktober 2017

Etre vervoegen en vertalen

Hieronder vind je de vervoeging ( conjugaison) van het Franse werkwoord être in de belangrijkste tijden met vertaling. Oefeningen op de werkwoorden avoir, aller en être vervoegen en vertalen door de juiste vorm in de zin te zoeken en over te schrijven, alsook de vertaling. ETRE : alle werkwoordsvormen. Vervoegingen werkwoorden (avoir, etre , faire, vouloir, pouvoir, aller). Behave être kun je alle werkwoorden vervoegen door middel van de nous-vorm.


Présent (tegenwoordige tijd). Let op Werkwoorden die met être worden vervoegd krijgen andere uitgangen. Vertaling van de Franse werkwoordtijden ⇒. Start studying aller, être avoir ( vervoegen vertalen ). Learn vocabulary, terms, and more with flashcards, games, and other study tools. Download het document: De belangrijkste uitgangen voor het vervoegen van . Het is de bedoeling om deze bij de juiste vertaling naar het . Bij de présent krijgt het werkwoord dezelfde vervoeging als de werkwoorden van de.


De wederkerende werkwoorden worden in de passé composé met het hulpwerkwoord être vervoegd. Elkaar kan niet altijd worden vertaald met se:. Alle wederkerende werkwoorden worden in het Frans met het hulpwerkwoord être vervoegd. Het voltooid deelwoord past zich aan aan het onderwerp van de . Online hulp om spelenderwijs uw kennis van Franse werkwoorden te verbeteren, handig voor studie of vakantie.


Frans over grammatica, spelling en vertalen (voor beginners èn gevorderden). In dit bericht geef ik je tips voor het vervoegen van regelmatige. De meest gebruikte Franse werkwoorden zijn: Être (zijn) en Avoir (hebben). Vervoegingstabel van het Franse werkwoord prendre met vertalingen in diverse talen.


VERTALINGEN : OM OEFENINGEN TE MAKEN - KLIK HIER. Unité 2: vervoeging être (F-N) - 1° deel. Unité 7: vervoeging être (F-N) - invuloefening. Een overzicht van drie onregelmatige werkwoorden: faire, venir en être. Oefening vervoegen ( vertalen ) Oefening Invuloefening Oefening Invuloefening Oefening 5 . VER DE VERVOEGING - of van iets spreekt: zoo is il hij, het.


Io) Al de zamengestelde tijden van het behulpzame werkwoord être , WeZen of zijn,. Le pronom personal”,vrijwel vertaald als persoonlijk voornaamwoord. Maar wat betekent COD en COI dan.


Behalve een vervoegd werkwoord en een of meer essentiële zinsdelen kan een zin. Die woorden moet en in '/ Fransch dus vertaald worden. Vertrekken om zich na V leger te begeven , om zich In V leger te vervoegen.


Nederlandse werkwoorden in het Frans moeilijkheden geven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Ervoor over hebben synoniem

Kunnen missen 2) Meer bezitten dan nodig is 3) Overhouden 4) Overkomen () overhebben werkw. Nederlands) op mijnwoordenboek. NL EN Engels ...