woensdag 30 augustus 2017

Door duits

NL: Alleen door haar aan te kijken, kan je zien dat ze van je houdt. DE: Es reicht, sie anzuschauen, um zu sehen, dass sie dich liebt. Voorbeelden in zinsverband. Het is gemaakt door Johan - het gaat om een parfum, hoe kan ik dit in correct Duits opschrijven?


Iets als es ist gemacht bei? Een Duits echtpaar wordt ervan verdacht zeker twee vrouwen te hebben gemarteld tot de dood erop volgde. Dat heeft de Duitse politie dinsdag . Heb je je weleens afgevraagd of jouw uitdrukking al eens door anderen. Vannacht hebben havenwerkers van de Rotterdamse terminal van European Bulk Services (EBS) besloten om een vrachtschip van de Duitse.


Bezoekers van het station in Düsseldorf moeten gisteren vreemd opgekeken hebben toen zij een man zagen lopen met een wurgslang om zijn . Een vrouw die braadworsten verkoopt door een hek langs een Duitse snelweg moet daarmee ophouden. NETTERSHEIM-BUIR - Vrijdagavond mei meldde een 39-jarige Russische vrachtwagenchauffeur zich bij het politiebureau in het Duitse. Ik kan Noch zelf, Gofredo, door de dolheyt van de man, Dengront niet recht verstaan.


Dat is nu niet van noode, Luzinda is gerooft. Publieke omroep: De NPO zendt de Duitse serie Bad Banks nagesynchroniseerd uit. Jammer, want ondertitelen is goed voor de taalverwerving . Geef een seintje via de chat of per e-mail indien het door. De hervorming van de Eurozone door Duits coalitieakkoord dringt nauwelijks door in het publieke debat. Nederlandse en Duitse Spreekwoorden vertaald.


Het kabinet is tegen een transferunie, . Op de wegen en parkeerplaatsen bij de grens loopt het vol met vrachtwagens vanwege het Duitse rijverbod tijdens de feestdagen. De hoogste ambtenaar op het ministerie van Economische Zaken in Duitslan Rainer Baake, stapt op omdat hij het niet eens is met het . Daarnaast laten ook mensen via Twitter weten ongevraagd benaderd te zijn door het Duitse -nummer met een link daarin. Duitse vliegtuigen hebben het centrum van Rotterdam gebombardeerd. Bommen kwamen neer in het centrum van de stad en delen van Kralingen. Een Duitse man heeft zaterdag de omvang van de kerstboom die hij vervoerde onderschat.


Bij het transport van de kerstboom door Kandern, . Wat uw plannen voor de toekomst ook zijn: met kennis van het Duits zijn uw mogelijkheden onbegrensd. Door Duits te leren verwerft u vaardigheden waar u. Fietsen door Duits hinterland. Naar aanleiding van de 100-jarige herdenking van de Groote Oorlog ontwikkelde Westtoer in samenwerking met gemeenten . Hier vind je materialen die je kunt gebruiken tijdens de Duitse les. De contractuele rechtsgevolgen ontstaan omdat zij gewild en door de rechtsorde geoorloofd zijn.


De vraag hoe een verbintenisrechtelijke overeenkomst . Duits vertaalbureau Translators International werkt alleen met native speakers. Duits wordt door circa 1miljoen mensen als moedertaal gesproken. Samenvatting door een scholier.


Im Westen nichts Neues door Erich Remarque. Boekverslag door een scholier. Misschien voert u al regelmatig telefoongesprekken in het Duits , maar voelt u toch de . Bløf stond donderdag in de studio, en speelde het nummer Zoutelande live.


We spraken ze vóór de uitzending over het bijzondere verhaal van . De zes tieners die afgelopen weekend dood werden aangetroffen in een tuinhuis , in het Duitse dorpje Arnstein, kwamen allemaal om door een . In het oranje de landen waar Duits gesproken wordt en erkend is als taal,. Het Duits onderscheidt zich van andere West-Germaanse talen door het actief . In Oost-Zeeuws-Vlaanderen worden de Poolse bevrijders opgehouden door het geïnundeerde gebied tussen Axel en Hulst. Subtiel gehopt met uitsluitend Duitse nobele hopsoorten.


Door het bier niet te filteren en te pasteuriseren blijven alle subtiele smaken in het bier aanwezig. Als in een lijdende zin door staat. Wanneer is het dan von en wanneer durch? Von geeft de handelende persoon of dier aan.


The media could not be loade either because the server or network failed or because the format is not supported.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Ervoor over hebben synoniem

Kunnen missen 2) Meer bezitten dan nodig is 3) Overhouden 4) Overkomen () overhebben werkw. Nederlands) op mijnwoordenboek. NL EN Engels ...