zondag 26 februari 2017

Portemonnee pasjes

Een portemonnee of creditcardhouder draag je toch wel iedere dag met je mee. Naast je pasjes kun je er meestal ook wat briefgeld en wat losgeld in kwijt. Afbeeldingen van portemonnee pasjes Meer afbeeldingen voor portemonnee pasjes Gemeld Afbeeldingen melden Bedankt voor je feedback. Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding. Een kaarthouder saai en onhandig?


Niet als je een keuze maakt uit ons prachtige aanbod! Bij ons vindt u moderne, slanke en stijlvolle creditcardhouders. Met een portemonnee neem je gemakkelijk je geld en pasjes met je mee. Sommige portemonnees zijn van sterk leer en hebben een speciaal ritsvak voor. Als het aankomt op accessoires is de portemonnee een onmisbaar item.


Ze hebben een compact formaat waardoor ze gemakkelijk mee te nemen zijn. Pasjeshouders bieden ruimte voor allerlei pasjes die je graag bij de hand hebt. De Figuretta cardprotector is de ideale portemonnee. Portemonnee met een veilige pasjeshouder kopen? Deze pashouder beschermt u tegen diefstal van . Vind pasjes portemonnee op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel. De heren portemonnees van Travelbags. Zo zijn de kleine schuifvakken uitermate geschikt om pasjes of visitekaartjes in . Beschermt tegen diefstal van privacygevoelige data op bankkaarten.


Leren portemonnee met aluminium behuizing voor passen. Ook het aantal pasjes dat opgeborgen kunnen worden in de portemonnee bepaald de prijs. Bij een standaard portemonnee zijn er meestal vier opbergvakken, . Heb je veel (bank) pasjes ? Ga dan voor een rechthoekig model, waar veel vakjes voor . Bij HEMA vind je veel soorten portemonnees , van klein tot groot. Bekijk de ruime collectie portemonnees op hema. In deze aluminium pasjes portemonnee kan je alles kwijt: bankpasjes, creditcards, kortingspassen, rijbewijs en identiteitskaart.


Alles bij elkaar, maar allemaal . Genoeg ruimte voor al je essentiële pasjes en biljetten, terwijl door de open lay- out de inhoud. DUN Wallet Black Edition - RFID bescherming portemonnee. Zo zijn er portemonnees met veel ruimte voor pasjes , portemonnees met een extra verborgen papiergeldvak of een kleingeldvak aan de buitenkant van de . Denk bijvoorbeeld aan een bankpas, een creditcar een OV-pas en een klantenpas . De pasjeshouder portemonnee beschermt uw pasjes tegen beschadiging en skimmen.


Bestel deze pasjeshouders eenvoudig en veilig op . Bovendien is de portemonnee gemaakt van echt . De Walter Wallet is de ideale uitschuifbare pasjeshouder, gemaakt in Nederland. Dankzij het schuifsysteem duw je in één beweging al je pasjes tevoorschijn. Deze ruime overslagportemonnee is gemaakt van leer in een blauwe kleur.


Met ruimte voor wel pasjes en grote steekvakken is deze . Van compacte pasjeshouder tot uitgebreide portemonnee. Specificaties: Afmetingen: 10. Ben je op zoek naar een nieuwe portemonnee of pasjeshouder?


Tas2Go vergelijkt portemonnees en helpt je bij het maken van de beste keuze. Luxe lederen creditcardhouder met de nodige RFID bescherming. De maker van de Secrid- portemonnee zag het niet aankomen: het.


Deze kleine blauwe lederen portemonnee voor geld en pasjes is ideaal van formaat en past fijn in iedere broekzak. Levering binnen uur met acceptgiro. Geen onhandig gedoe met pasjes meer als je ergens in de rij staat! PU lederen creditcard portemonnee. Handig klein portemonneetje gemaakt van harig panter print leer en zwart leer.


Aan de zijkant zit een vakje met rits. Deze portemonnee heeft vakje: voor pasjes en voor los geld. DALFSEN - Verloren op de markt in Dalfsen zwarte portemonnee met daarin rijbewijs, id kaart, geld enz.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Ervoor over hebben synoniem

Kunnen missen 2) Meer bezitten dan nodig is 3) Overhouden 4) Overkomen () overhebben werkw. Nederlands) op mijnwoordenboek. NL EN Engels ...