vrijdag 30 december 2016

Gezonde borrelhapjes

Lekkere hapjes kunnen ook prima gezonde hapjes zijn. Wil je op je verjaardag, feest of borrel ook wat gezonde hapjes serveren dan vind je op dit bord alle . Ik geef je een heel aantal recepten voor gezonde hapjes voor bij de borrel, voor op een verjaardag of gewoon voor als je visite krijgt. Een overzicht met gezonde borrelhapjes. Onderstaande recepten met gezonde hapjes zijn koolhydraatarm én makkelijk te maken.


Ik geef je vandaag een heleboel ideeën voor een tafel vol gezonde borrelhapjes. Nodig al je vrienden en familieleden uit en laat het feest maar . Thuis eten we regelmatig tapas, het liefst op zondag. Niet echt de traditionele Spaanse hapjes , maar gewoon allerlei kleine hapjes en gerechtjes.


Hoe kan je zorgen dat je de balans bewaart tussen gezond en lekker? Onze gezonde én lekkere borrelhapjes gaan je hierbij helpen en staan . Auberginerolletjes met ricotta. Gezonde hapjes - Groente dip . Wil je gezonde hapjes serveren op een verjaardag of borrel?


Deze recepten voor hartige en zoete hapjes laten je feestgasten genieten . Deze zes borrelhapjes zijn gezond , caloriearm en ook nog eens ontzettend lekker. Met oudjaar of juist voor de nieuwjaarsborrel. We hoeven je natuurlijk niet te vertellen dat bitterballen, kaasblokjes, plakjes salami en borrelnoten niet de meest gezonde keuzes zijn om te . De lekkerste party snacks. Deze lekkere hapjes zijn voedzaam, bijna allemaal koolhydraatarm en lekker. Verras je feestgangers met . Met deze recepten helemaal niet moeilijk en net zo lekker.


Bij een borrel hoort een hartig hapje. Van bitterballen tot groentesnacks. Hier vind je de lekkerste borrelhapjes op een rij. Vorig jaar schreef ik er al over, borrelen. Een plank vol met lekkere hammetjes, . Vind hier leuke en makkelijke recepten voor hartige hapjes en snacks, bijvoorbeeld.


Om toch te kunnen genieten van gezonde borrelhapjes om aan je slanke lijn te blijven denken, heeft Annemiek van Floraa.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Ervoor over hebben synoniem

Kunnen missen 2) Meer bezitten dan nodig is 3) Overhouden 4) Overkomen () overhebben werkw. Nederlands) op mijnwoordenboek. NL EN Engels ...