vrijdag 18 november 2016

Rituelen vietnam

Het Caodaisme is een bijzonder geloof dat in 19ontstond in Tay Ninh in het zuiden van Vietnam. Aanhangers van het Caodaisme geloven in het bestaan van. Hanoi is de hoofdstad van Vietnam. Mai Chau ligt in het noorden van Vietnam. Dit is de hoofdtempel van het Cao Dai geloof - een mengeling van vele . Vietnam (Vietnamees: Việt Nam), officieel de Socialistische Republiek Vietnam ,. Mensen uit landen zoals China, Laos, Maleisië, en Taiwan komen tot geloof in.


Bekijk nu de indrukwekkende rondreis Authentiek Vietnam ! Cao Dai, waar de bevolking een uniek geloof heeft dat elementen van verschil. Hoeveel procent is over van het geloof. Wat is de hoofdstad van Vietnam ? De Cao Dai tempel is het centrum van het Cao Dai- geloof , een mix van het boeddhisme, het christendom, de islam, het taoïsme en het . De regering van Vietnam vervolgde Le Quoc Quan voor zijn. Ik zal doorgaan met dat waarvan ik geloof dat het goed voor het land is.


Waarom hoort Vietnam bij de fraaiste plekken van deze aardbol? Om tal van redenen: de koloniale traditie en architectuur, de landschappen, de rijke cultuur . Uiteraard heeft het paleis een balkon, want zoals de onsterfelijke Wim Kan al zei, een leider zonder balkon, dat gaat niet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Ervoor over hebben synoniem

Kunnen missen 2) Meer bezitten dan nodig is 3) Overhouden 4) Overkomen () overhebben werkw. Nederlands) op mijnwoordenboek. NL EN Engels ...