woensdag 21 september 2016

Quiz koningshuis

Wat weet jij over quiz koningshuis ? Bijvoorbeeld een quiz die bestaat uit meerkeuzevragen over de. Vragen - Ontwikkeld door: HJB - Ontwikkeld op: . Willem-Alexander zit vandaag vijf jaar op de troon. Speel de quiz Start quiz.


De schijnwerpers zullen de komende weken nog vol op het koningshuis gericht zijn. Tijd dus voor een quiz over de koninklijke familie met . De koning is het gezicht van ons land. Als de mensen hem zien, denken ze aan ons land. Doe de quiz en ontdek of je een koningskenner bent of een pure republikein. De oudste dochter van een Britse vorst draagt vaak de titel Princess Royal.


De huidige en zevende Princess Royal is prinses Anne. Zit jij er klaar voor met oranje tompouces? In vragen testen we jouw kennis over het koningshuis. Koning Willem Alexander in Groningen. Maar hoeveel weet jij eigenlijk van het Nederlands koningshuis ? Welke kostbaarheden worden in de Tower bewaard?


In de quiz krijgen leerlingen o. Wie was de eerste echtgenoot van prinses Anne? In het kader van de troonopvolging van prins Willem Alexander, een spectaculaire Koninklijke Klokhuis Kwis. Hoeveel weten wij van het koningshuis ? Hoe goed heb jij het koninklijkhuis de afgelopen jaren gevolgd? U bevindt zich hier: Home Onderwerpen Vraag en antwoord Vragen en antwoorden over het Koninklijk Huis.


Belgische nationale feestdag. Zoek binnen Het Koninklijk Huis. Op april staat er weer een gezellige quizmiddag op de agenda bij verzorgingstehuis de Buitenhof! Bekijk hier alle goede antwoorden van De Máxima Quiz.


Máxima is koningin, maar zeker niet te goed om ook op de basisschool van haar . Deze lens geeft de lichtbundel een afstralingshoek van graden. De voorbije dagen lanceerden we een quizje met vragen over ons koningshuis. U kunt de quiz nog steeds spelen via deze link. De leerlingen mochten in groepjes de quiz oplossen.


NIJMEGEN - Woensdag vieren we de verjaardag van onze koning. Lees eerst aandachtig de tekst. Soms moet je een antwoord aanklikken. Bij andere vragen moet je een antwoord typen, meestal is dat woord . Quizvragen met antwoorden voor ouderen. Prins Harry en prins William kennen we allemaal, maar hoe goed ken jij de rest van het Britse koningshuis ? Test het hieronder in onze quiz.


U kunt uw kennis testen en een leuke prijs winnen. Wie weet het meeste van het koningshuis , het Nederlands elftal en oranje in het algemeen? Deze teams nemen het tegen elkaar op: Oud-politicus Fred Teeven,. Ze was de dochter van de Oostenrijkse keizer Frans, en was pas toen ze zich verloofde met de Franse kroonprins Lodewijk.


Een paar jaar later werd ze. Op de eenvoudige computer staan verschillende spelletjes zoals bijvoorbeeld memory, rekenen, gezegden en quiz over het koningshuis ,,Ik heb jaar lang . Hoe zit het met ons inkomen, . Quiz : Afschaffing rekentoets. Doe nu de quiz en test uw kennis!


Stelling: Bent u een voorstander van het koningshuis ? Er zijn nog maar landen in de wereld die een soortgelijk koninkrijk hebben. Het hebben van een koningshuis is iets van lang geleden, toch houdt Nederland. En was het nou prinses Alexia of prinses Ariane?


Leuk te lezen dat we allemaal nog zo gek zijn met ons koningshuis. Het zijn ook zulke lieve, leuke en open mensen. Ze houden toch de boel bij .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Ervoor over hebben synoniem

Kunnen missen 2) Meer bezitten dan nodig is 3) Overhouden 4) Overkomen () overhebben werkw. Nederlands) op mijnwoordenboek. NL EN Engels ...