dinsdag 20 september 2016

Jubileumfeest kattendans

Dit willen wij graag samen met . Leonard Cohen Tribute Band. Theater de Kattendans in Bergeijk laat u graag kennismaken met de bijzondere wereld van theater, dans en muziek. APV vergunning, het veld nabij De Kattendans in Bergeijk, organiseren van een jubileumfeest jaar De Kattendans op juni . De verkoop voor ons jubileumfeest is precies één week geleden gestart! De Eerselse DJ Leep (Pieter Lepelaars) zit dan officieel tien jaar in het vak en pakt groots uit met een jubileumfeest in de Kattendans in Bergeijk. Lokale bekendmaking verleende APV vergunning, gemeente Bergeijk, plaatsen van sandwichborden voor het jubileumfeest van theater de Kattendans Bergeijk.


Op juni staat hij op het podium tijdens ons jubileumfeest ! Jubileum ouderenkoor Zang en Vriendschap Bergeijk. De repetities werden vanaf die tijd in de Kattendans gehouden. Bergeijk is een mooi groen dorp gelegen 20km onder Eindhoven).


Kom deze Zeeuwse zanger bewonderen tijdens ons jubileumfeest ! Een jubileumfeest is daarom bij uitstek een feest met een persoonlijk tintje. Bij Dientje zijn we ons daar van . Een bijzonder moment om met familie, medewerkers en relaties te vieren op een bijzondere locatie. Beachclub Degreez is deze .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Ervoor over hebben synoniem

Kunnen missen 2) Meer bezitten dan nodig is 3) Overhouden 4) Overkomen () overhebben werkw. Nederlands) op mijnwoordenboek. NL EN Engels ...