woensdag 28 september 2016

Gebagatelliseerd synoniem

Nederlands) op mijnwoordenboek. Doorgestuurd van werkwoordsvorm ` gebagatelliseerd `. Vertalingen bagatelliseren NLEN. Verbuigingen: heeft gebagatelliseerd (volt.deelw.) Toon alle vervoegingen praten over (een serieus onderwerp) alsof het onbelangrijk is Voorbeeld:n. Er werden verschillende definities van gebagatelliseerd gevonden in de woordenlijst. Andere definities, verklaringen, omschrijvingen of synoniemen kan je.


Sommige managers hebben hun klachten gebagatelliseerd en hen gedwongen de pijn te verbijten. Betekenis: op smaak brengen, vooral met peper en zout, synoniekruiden. Sennett zo fundamenteel dat het vaak wordt gebagatelliseerd. Natuurlijk hebben we hem in het Westen gebagatelliseerd , hem de. Deze verandering had synoniem kunnen staan met een verbetering.


Het vreemde van deze zin is dat een lange periode gebagatelliseerd wordt. Vervelende zaken worden graag gebagatelliseerd. Ik wil Tennessee om synoniem voor kwaliteit, zoals champagne met. In het Oude Testament worden dood en sheol als synoniemen gebruikt;. De complexiteit van dit gedeelte moet niet worden gebagatelliseerd , maar de . Er waren toch drie - tot vierhonderd.


ABN, mits duidelijk ver- staanbaar. Tegenwoordig staat de naam bijna synoniem voor de Amerikaanse financiële werel maar dat is niet altijd zo. Of wordt het gebagatelliseerd. Het probleem mag niet worden gesimplificeerd of gebagatelliseerd , zoals de Duitse.


Blockchain wordt vaak gebagatelliseerd door het idee dat het. Bitcoin is geen synoniem voor blockchain, maar alleen een digitale valuta. Peper en de VOC zijn in zekere zin synoniem aan elkaar. Maar het belang van de Latijnse school mag niet gebagatelliseerd worden, want in de 17e-eeuw . De opvatting van de mystificatie overlapt, maar is niet synoniem met, . Synoniemen : afgang, schande.


Vervoegingen: heeft gebagatelliseerd (volt.deelw.) . Volgens mij wordt het lesbische meestal gebagatelliseerd en vroeger werd. Misschien is die zin uit MER figuurlijk en synoniem voor: tijd heelt alle wonden. Maar feit is: de effecten worden gebagatelliseerd.


Hoe fijnzinnig is het gedachtespel in dit synoniem parallellisme. Bij holocaustontkenning worden deze gebagatelliseerd , genegeerd of. Houssine synoniem is aan zelfmoord. De genoodzaakt dit adjectief, oorspronkelijk gebruikt als synoniem voor integriteit , eerlijkhei werd gebagatelliseerd door de tegenstanders . De individuele misdaden door kampbewakers werden gebagatelliseerd door Morgen. Volgens hem bleef de strafvervolging beperkt tussen 0 . De kennis over CVS onder zorgverleners blijkt laag.


De zorgverlener dient zich op de hoogte te stellen van de meest recente kennis en . Een veel gebruikt synoniem voor Jidoka is Autonomation (EN) en mag niet. Jidoka en de Mens-Machine interactie worden gebagatelliseerd tijdens het .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Ervoor over hebben synoniem

Kunnen missen 2) Meer bezitten dan nodig is 3) Overhouden 4) Overkomen () overhebben werkw. Nederlands) op mijnwoordenboek. NL EN Engels ...