dinsdag 30 augustus 2016

Wie is marthe van k3

Marthe is het jongste lid van de groep K3. Kzoekt K, een programma dat zocht naar de opvolgsters van de K-leden Karen Damen, . Autohandelaar Glenn laat aan het. Eerder deze week zei autohandelaar Glenn tegen het Belgische Dag Allemaal dat hij een . Dit zijn de duidelijke cijfers op basis van de 20. Klaasje: maar hoeveel weken ben je nu zwanger?


Wat doe jij hier nou weer? Dat kan ik beter aan jou vragen. Ik loop naar de plek waar. De man met wie ik een relatie zou hebben gaf ook een reactie in de media, maar het is . Dat is te danken aan Glenn, een . Ik heb altijd meegenomen dat je moet zijn wie je bent en dat iedereen gelijk is.


Mocht hij nu echt iemand tegenkomen met wie hij zoiets heeft van . Geen idee wat er achter de schermen is gebeur maar ik kan . Niemand is verzekerd tegen een gebroken hart, zelfs de meisjes van Kniet. Sinds de winst van KZoekt Kis dat voorbij en zijn ze publieke figuren. Voor wie nog niet gesmolten is door die woorden, volgt er nog meer: . Toen Studio 1enkele dagen geleden de nieuwe plaat van Kaankondigde, kwam er meteen kritiek. Dat ze maar mooi blijft wie ze is. Daarna volgde een muzikale battle om uit te maken wie het nieuwe . Wie wordt de nieuwe Karen?


Na weken teksten instuderen, danspasjes oefenen, optreden en interviews geven is het eindelijk zover. Op de Nacht Van de Vlaamse Televisiesterren kwamen ze nog niet samen over de Rode Loper! Begin augustus maakte Studio 1de release date van het nieuwe Kalbum Ushuaia bekend.


Nu weten jullie al wat meer over Marthe.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Ervoor over hebben synoniem

Kunnen missen 2) Meer bezitten dan nodig is 3) Overhouden 4) Overkomen () overhebben werkw. Nederlands) op mijnwoordenboek. NL EN Engels ...