woensdag 18 mei 2016

Heb ik een stoornis test

De uitkomst en het advies zijn gebaseerd op de antwoorden die je zelf hebt. Lentis hecht veel waarde aan betrouwbare uitkomsten. We kiezen daarom alleen voor stoornissen. Depressie test Heb ik psychische hulp nodig?


Weet u niet zeker of u hulp nodig heeft? Doe dan de test voor een vrijblijvend advies. Wilt u iets doen na dit advies? Maak dan een afspraak met uw huisarts. Met behulp van onderstaande tests weet je meer over je psychische gezondheid.


Per uitspraak geef je aan of deze . De tests bestaan uit een aantal uitspraken. Speciaal voor psybel heb ik een aantal zelftests ontwikkeld die je hier onder kunt doen. Het zijn korte tests die maar een paar minuten duren, je krijgt direct . Doe hier direct de online zelftest ! Ga hiervoor naar de overzichtspagina persoonlijkheidsstoornissen en scroll een stukje naar beneden voor de zelftest.


Dan kan het helpen om een zelftest te doen. Er zijn verschillende tests die je kunt doen om, anoniem, advies te krijgen . PsyQ online zelftesten - met een online test krijgt u een beeld van de psychische klachten en of deze mogelijk duiden op de stoornis waar u een vermoeden van . Voel jij je al langer dan twee weken somber en heb je verminderde interesse of plezier in het uitvoeren . Een deel van de mensen met depressie(s) heeft niet alleen depressieve episoden met somberhei inactiviteit en . Hoe vaak hebt u problemen om de details van een project af te handelen, nadat u de . Ik voel me vaak slecht en heb last van stress op het werk. Tijdens het weekend kan ik herademen en voel ik me beter.


De MDQ is een vragenlijst waarmee de bipolaire stoornis opgespoord kan. Iedereen heeft zich weleens somber gevoeld. De zin om dingen te doen, is dan weg. Je vindt hier een test voor de drie meest voorkomende slaapstoornissen:.


Wat is een bipolaire stoornis ? Heb je last van de volgende symptomen ? Ben je depressief of heb je last van een dip? Doe de zelftest bipolaire stoornis. Op het gebied van seksualiteit moet grote vrijheid heersen tussen instemmende volwassenen. Echter, sommige gedragingen hebben een problematische . PTSS- test voor posttraumatische stress- stoornis. Lijd je aan een lichte angst of een echte angststoornis?


Maakt u zich zorgen over uw geheugen of dat van iemand anders? De psychose test op de site Help ik heb een psychose schetst situaties en noemt. Dat kunnen signalen zijn dat u een eetprobleem of een eetstoornis heeft.


Bespreek de uitkomst met mensen die je vertrouwt, neem ze bijvoorbeeld mee naar je hulpverlener als je die hebt of zoek hulp als je merkt dat je veel klachten . Er bestaat namelijk (nog) geen zelftest die betrouwbaar een psychose kan vaststellen. Deze test stelt géén diagnose. Als je denkt dat jij misschien een eetstoornis hebt , dan kun je dat testen met onze test anorexia, test boulimia of de test binge eating disorder.


Bijna één op de vijf Nederlanders krijgt in zijn leven met een depressieve stoornis te kampen. Ongeveer een kwart van de vrouwen heeft ooit in haar leven een . Bipolaire stoornis kan je tegenwoordig snel en efficiënt online testen met een eenvoudige zelftest die minuten duurt. Je hebt weinig tot geen hoop op de toekomst. Vaak kan je zelfs je geen . Ik heb er een voorkeur voor om dingen samen met anderen te doen in plaats van . Probeer deze tekst te lezen en denk bij elke letter “a” die je. Doe gratis online test om de ernst van uw erectieproblemen te bepalen.


In hoeverre heeft u last van erectiestoornissen? En wat voor eetstoornis heb ik? TEST : Heb ik Binge eating Disorder?


Mensen met borderline zijn erg impulsief en brengen zichzelf daarmee vaak in de . Wanneer je een dysthyme stoornis hebt , hoeft dit niet altijd meteen op te vallen. Hiernaast vind je een korte test waarmee je kunt inschatten in hoeverre je last hebt van een slaapstoornis. Hou in gedachten dat een test altijd maar een klein .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Ervoor over hebben synoniem

Kunnen missen 2) Meer bezitten dan nodig is 3) Overhouden 4) Overkomen () overhebben werkw. Nederlands) op mijnwoordenboek. NL EN Engels ...