donderdag 21 april 2016

Sieraden met tekst

Ieder gepersonaliseerd sieraad met tekst wordt ambachtelijk en met de hand gemaakt en niet met een machine gegraveerd. De letters en symbolen worden . Kettingen met eigen tekst of. QUOTE SIERADEN , prachtige sieraden met een lief woord of een mooie tekst , Quote ringen, tekst armbanden en quote kettingen voor een betaalbare prijs. Naamarmbandje bestellen, u kunt in het opmerkingen veld de naam laten weten. Armbandje wordt de volgende dag altijd geleverd!


Ben je opzoek naar een gepersonaliseerd sieraad? Wij hebben voldoende aanbod bijv. By-Do maakt persoonlijke tekst juweeltjes met jouw levensmotto, naam of belangrijke (geboorte) datum. Alle letters en cijfers worden met de hand in het . Bekijk hier onze collectie fotosieraden en sieraden met tekst naam. Persoonlijk, voor jouw op maat gemaakt.


En natuurlijk 1 handmade white love! Personaliseer jouw eigen sierraad en laat er een datum, naam en/of quote op zetten. Onze tekstarmbanden zijn een echte musthave. Bestel in onze webshop de mooiste slavenarmbanden met inspirerende teksten voor een scherpe prijs. Origineel cadeau Bestel gemakkelijk online!


Wij zorgen ervoor dat de door jou geschreven tekst gegraveerd wordt op een zilveren of gouden hanger! Sieraden met je eigen tekst of handschrift?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Ervoor over hebben synoniem

Kunnen missen 2) Meer bezitten dan nodig is 3) Overhouden 4) Overkomen () overhebben werkw. Nederlands) op mijnwoordenboek. NL EN Engels ...