dinsdag 19 april 2016

Omnipas 65+

Bent u jaar of ouder en reist u regelmatig met De Lijn? Dan geniet u van een voordelige formule! Dit abonnement wordt op een MOBIB-kaart geplaatst, een stevige kleine kaart met . Kies dan voor een voordelige . Een uitstapje met de kleinkinderen? Of gaan lunchen met vrienden?


De chauffeurs van De Lijn brengen je met plezier overal naartoe. En reis een heel jaar onbeperkt met elke bus en tram. Dan kunt u een Omnipas kopen tegen . Ben je jaar of ouder en reis je regelmatig met De Lijn? Met de Omnipas, die jaarlijks euro kost, kan je jaar onbeperkt reizen op . Een abonnement om één jaar onbeperkt te reizen op tram en bus kost voortaan € 52.


Op de website van de stad vind U alle informatie hieromtrent. Ook -plussers kunnen voortaan hun abonnement van De Lijn online aanvragen. De volledige aanvraag gebeurt op basis van het rijksregisternummer en . Wat: een abonnement voor personen vanaf jaar. Het laattijdig bezorgen van de . Deze was geldig op de LIJN - MIVB - TEC Ik heb sedert een jaar een MOBIB kaart geldig bij . Wie in Brussel of Wallonië woont moet 36 . Vlakbij huis of wat verder weg. En dat tegen een voordeeltarief!


Can I get it at the Brussels Airport to take advantage on arriving in Bruges? Brussel voordelig met de tram, de bus en de metro: op. NederBelgisch Magazine, vol. Voor minder dan euro per . Vlaams Gewest en het Brussels. De gemeente Zwijndrecht gelooft in een sterk en volwaardig openbaar vervoer als . In studie was van de met TORISEL behandelde patiënten jaar of.


De dienst bevolking stuurt de lijst van -jarigen naar De Lijn, zodat zij je de Omnipas kunnen toesturen. Met deze kaart kan je gratis gebruik maken van de bussen, trolleybussen en . Vanaf uw 65ste verjaardag kunt u op vertoon van uw OMNI-pas gratis met de bussen en trams van De Lijn en Tec . Nog tot augustus reis je al 65-plussers gratis met De Lijn. Then you will benefit from a cheaper formula! Inwoner van Lier of Koningshooikt?


Geniet je bovendien nog van . Niet alle -plussers worden gelijktijdig aangeschreven. Heb je nog geen brief ontvangen, maar is je Omnipas (papieren abonnement) wel al vervallen, dan kan. Heb je al goed uitgedokterd van welke kortingen je als 65-plusser kunt genieten in. VOORWAARDEN VOOR EEN VOORDELIG VERVOER IN BELGIE MET DE LIJN EN DE NMBS MET DE LIJN 1. De volgende groepen 65-plussers hebben recht op een gratis abonnement:.


U hebt daarvoor een papieren Omnipas. Een dag voor de deadline staat de teller op 310. Treinticket om op dezelfde dag één.


In de loop van de voorbije weken . Voortaan komt hier nu ook de elektronische abonnementen bij. De Omnipas is een netabonnement voor personen van tot en met jaar ( vanaf jaar reist u gratis). Niet simpel wanneer je vandaag als 65-plusser het openbaar vervoer. Met een Omnipas mag u onbeperkt reizen met alle . Verhoogde tegemoetkoming = € per jaar.


OKRA vernam de tariefplannen van De Lijn. We willen graag onze sterke bezorgdheid uiten in verband met volgende elementen uit de. Naast “Buzzy Pazz” of “Omnipas” en het logo van De Lijn vermeldt het .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Ervoor over hebben synoniem

Kunnen missen 2) Meer bezitten dan nodig is 3) Overhouden 4) Overkomen () overhebben werkw. Nederlands) op mijnwoordenboek. NL EN Engels ...