vrijdag 18 maart 2016

Plaskoker

Urinelle - Plaskoker - Voor Vrouwen - Stuks. Maakt het voor vrouwen mogelijk om eenvoudig en hygiënisch staand te plassen. XR Plastuit Voor Vrouwen - Plaskoker - Herbruikbaar.


Met deze plastuit is het eindelijk voor vrouwen mogelijk om gewoon staand te plassen . De plastuit of plaskoker zijn vindingen die het voor vrouwen mogelijk maken om staand te urineren. De tuit of koker wordt daartoe onder de vulva geschoven. Dit is onder andere handig voor buitenshuis waar. Onderweg komt u nog wel eens onhygiënische openbare toiletten tegen.


Of het nu langs de snelweg, op de boot, in de trein, . Online te koop bij De Wit Schijndel, de winkel voor reisaccessoires. Ideaal voor onderweg, tijdens concerten en evenementen. Na een lange zoektocht naar een praktische en hygiënische plastuit, plasgoot, plaskoker of in ieder geval iets waarmee haar dochter makkelijk staand kon . Wildplassen kan voor mannen een echt gevoel van vrijheid oproepen.


De oermens komt naar boven. Voor vrouwen is het helaas wat minder leuk. See what people are saying and join the conversation. Snel, veilig en discreet aankopen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Ervoor over hebben synoniem

Kunnen missen 2) Meer bezitten dan nodig is 3) Overhouden 4) Overkomen () overhebben werkw. Nederlands) op mijnwoordenboek. NL EN Engels ...