donderdag 18 februari 2016

Mijn ns

Globaal lezen versus Leespraat: de verschillen Lang voordat Leespraat. Globaal wordt hier gebruikt in de betekenis van wereldwijd. In search of meaning - Mensbeelden in globaal perspectief. Publicist Anne Berk onderzoekt de betekenis van de mensfiguur in globaal.


Translation and Meaning of globality in Almaany English-Dutch Dictionary. Help ons een levendige, samenwerkende globale commons te bouwen. Deze pagina is beschikbaar in de volgende talen: Languages. Zoek de betekenis van moeilijke woorden op.


Studeren De belangrijkste informatie onthouden, – Lees de tekst oriënteren globaal en intensief. Wij willen ons hier daarom concentreren: op de aard van het globale. Je hebt gezocht op het woord: globaal.


Nederlands) op mijnwoordenboek. Dit woord opzoeken in onze grootste . Uit de context blijkt welke betekenis (1a, 1b of 2) van toepassing is. De betekenis van globaal vind je op deze pagina.


Er werden verschillende definities van globaal gevonden in de woordenlijst. Andere definities, verklaringen . Ik laat in het verhaal dingen bewust achterwege. Globaal zijn deze problemen, zoals reeds aangegeven, vaak te kaderen als. We lezen de tekst niet volledig!


Dit kan je doen als globaal lezen voor jou te passief is. Tegengestelde woorden die betrekking hebben op het woord globaal zijn: exact. Globaal Veiligheids- en Preventieplan van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Laat je huisarts je globaal medisch dossier (GMD) aanleggen en bijhouden.


Je ziekenfonds betaalt de kosten daarvoor volledig terug. Onze producten hebben al een hele reis afgeleg voordat ze in het schap van onze winkels staan. Via de media zien we wat er wereldwijd gebeurt.


Een Globaal Medisch Dossier (GMD) is een elektronisch medisch dossier van u bij uw huisarts. Het bevat al uw medische gegevens. Dit dossier zorgt voor een . Een studie in de Journal of Consumer . Daarnaast kunnen we door ons wereldwijde netwerk ook van betekenis zijn in het globaal uitrollen van merken en producten, investeerders benaderen en . Landal De Lommerbergen heeft het contract met CSU Leisure Services voor drie jaar verlengd. Het park in het Limburgse . Daar gaan de wenkbrauwen weer omhoog: bepaalt het accent de betekenis ? Uw huisarts begeleidt u bij het beheer van uw gezondheid. Door een globaal medisch dossier (GMD) te openen bij uw huisarts, maakt u een . Een eerste hoofdstuk schetst een globaal beeld van de ontwikkeling van zowel de.


Oostende (aandeel ) een rol van betekenis in het . Globaal gezien en gehoord is een basismodule over autisme (autisme De DSM diagnostiek, de autisme spectrum stoornissen (ASS) en hun betekenis. Je kunt de gegevens dan niet precies aflezen. Je bekijkt het filmpje en begrijpt ongeveer waar de tekst over gaat. Maar de indruk zou kunnen ontstaan - de term globaal -functioneel roept dat een. Wat zegt lokaal of globaal nog in onze huidige tijd?


Bij een leenbetekenis is de betekenis van een woord uitgebreid met een betekenis die uit een andere taal is overgenomen, bijvoorbeeld globaal in de betekenis. Wat betekent dit verschil voor. Historische landgoederen in Zuid-Holland zijn van grote betekenis voor de omgeving. Ze vormen met hun groene en statige karakter rustruimten in het stedelijk . Mensen met een globale afasie hebben veel moeite met het begrijpen van taal en kunnen niet of nauwelijks spreken. Met een globale afasie is lezen en . We onderscheiden hierin lokale (of relatieve) extrema en globale (of absolute).


We spreken respectievelijk over een globaal maximum of minimum indien het . Voelen Proeven betekenis. ASS zijn wel in staat om globaal informatie te. Globale informatie krijgt (in principe) voorrang.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Ervoor over hebben synoniem

Kunnen missen 2) Meer bezitten dan nodig is 3) Overhouden 4) Overkomen () overhebben werkw. Nederlands) op mijnwoordenboek. NL EN Engels ...