vrijdag 25 december 2015

Werden vervoegen duits

Inspiratie synoniem om meerdere reden gevoelens deelt ben nodig , om. Die is nochtans broodnodig willen we onze welvaartsstaat behouden. Weg met de sociale bescherming die we zo zorgvuldig hebben.


Viele übersetzte Beispielsätze mit synoniem – Deutsch-Niederländisch. Latijns-Amerika heeft geen giften nodig ,. Het kan langdurige zorg zijn, soms jarenlang, en is geen synoniem voor terminale. Een synoniem van budget is begroting.


Uiteraard moeten politici zelf een duidelijke beleidsvisie hebben waarvoor ze een maatschappelijk en. Politiek heeft inderdaad tijd nodig. De très nombreux exemples de phrases traduites contenant synoniem. Synoniemen voor netwerk zijn: samenstel, web en kring.


Bedenk je maar eens even hoe ontiegelijk veel woorden wij hebben. Het enige wat je dan natuurlijk wel nodig bent, is goede schoenen. Soms proberen mensen te verhullen dat ze zelf de hand hebben in hun letsel.


Engelse deliberate self harm, en met de term parasuïcide. Bij woordvariatie heb je niet altijd synoniemen nodig , een categorie kan ook. Sommige woorden hebben geen synoniem.


In deze intimiteit durven de partners zichzelf te zijn en de ruimte in te nemen die ze nodig hebben. Taal: begrippen en termen - synoniem. Twee woorden die een tegenovergestelde betekenis hebben heten.


Zoiets heeft geen synoniemen nodig maar juist preciezere woorden. Verslaving kan daar een rol in hebben , absoluut maar ik denk dat je . Degene en diegene zijn synoniemen van elkaar. Het is de bedoeling juist diegenen uit te nodigen die een duwtje in de rug nodig hebben. Als CDA benadering synoniem is voor genuanceerd klopt dat.


Feit is dat we genoeg mdak hebben voor de zonne-energie die we nodig. Ik zie in mijn zaak meubels die na tientallen jaren in perfecte staat zijn, maar een nieuw jasje nodig hebben. Kanters levert ook handgemaakte . Muchos ejemplos de oraciones traducidas contienen “ synoniem ”. Standaardtaal in het hele taalgebied zijn respectievelijk: behoefte ( hebben ) aan en. Vertaling naar Nederlands - voorbeelden Engels. Ik ga een medeplichtige nodig hebben.


But I would rather be your partner in crime than your rebound. Maar ik ben liever je partner in crime dan je tussendoortje. Het is vrijwel vanzelfsprekend dat je gezonde voeding nodig hebt om op een gezonde manier oud te kunnen.


Vitale ouderen hebben een missie in het leven. Hij had een lange aanloop nodig , maar toen hij eenmaal aan het werk was ging het . En nu we het toch over centrale verdedigers hebben : Ik ben het eens. Tot slot een tip voor Louis: zoek eens naar een paar synoniemen in . Als we een meervoud nodig hebben , kunnen we dat van het synoniem bieding gebruiken: biedingen.


De curator heeft alle biedingen op het leegstaande pand . Door synoniemen te gebruiken, zorgt u voor afwisseling in uw woordgebruik. De Klant dient NephroFlow alle redelijke medewerking te verlenen die nodig is voor de correcte uitvoering van de Overeenkomst . In het Nederlands hebben we veel synoniemen voor de wijze. Mogelijk hebben Spaanse bedrijven honden- en kattenvlees verwerkt in diervoeding. We hebben gezien wat er gebeurt wanneer grootschalige migratie.


Die vervolgens niet de hulp krijgen die ze nodig hebben. Hiervoor hebben ze een standaardproduct ontwikkeld dat continue. Wij hebben uit uw advertentie vernomen, dat u. Mocht u meer informatie nodig hebben.


Hier vind u de betekenis, verklaring, definitie en synoniem voor de term Behoeven. SynonieEerlijk, fideel, getrouw, trouw (vooral aan de organisatie). Medewerkers hebben je persoonlijke aandacht nodig. En wat hebben we meer nodig op Valentijn dan een ravissante lingerieset die onze inherente vrouwelijkheid op stijlvolle wijze naar buiten brengt?


Betekenis: als twee personen ruzie hebben of er niet uit komen, kan een derde . Vaak kun je een synoniem vinden dat veel origineler is. Het lijkt eerder een tegenhanger dan een synoniem van ambitie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Ervoor over hebben synoniem

Kunnen missen 2) Meer bezitten dan nodig is 3) Overhouden 4) Overkomen () overhebben werkw. Nederlands) op mijnwoordenboek. NL EN Engels ...