woensdag 18 november 2015

Parkpop 2019 line up

Met twee podia en een te gekke line - up van nationale en…. Blijf up to date over alles wat er te doen is in Den Haag! De organisatie maakt de eerste namen voor deze 39ste . Skunk Anansie, Tears for Fears, Nile Rodgers en Chic. Een swingende, zwoele zomeravond. Op zaterdag juni in het Haagse Zuiderpark.


Advanced search: For more personalised options. Parkpop Zuiderpark, Den Haag, Netherlands. Discuss the gig, get concert tickets, see . Hier wat info over de vijfde en . Maar na een blik op de line - up is al snel duidelijk dat het toch wel erg veel weg.


Redactie 3voorDen Haag. Vandaag zijn er weer drie namen toegevoegd aan de line - up : Danny Vera,. De rest van de line - up wordt later bekendgemaakt.


Het Parkfeest heeft een indrukwekkende staat van dienst als het aankomt op de beste artiesten en bands uit binnen- . PARKPOP is weer terug in Krommenie! Hét feest voor groot en klein. Wat een fantastische editie was dit van Sportparkpop.


Triggerfinger, Blaudzun en My Baby zijn een greep uit de namen die dit jaar het podium zullen betreden . RSS feed van Country-Music. Line up : ➸ 17u00: Flying Rhinos ➸ 18u15: Blanc ➸ 19u30: Danny Blue and . De Jeugd van Tegenwoordig, The Go! Images , videos and stories in instagram about parkpop.


Blaas of Glory werd last minute aan de line - up toegevoegd ter vervanging van Toots . Leiden afkomstige all-female rock-pop-punk band Lilith siert dit jaar de line - up van Werfpop. Ik moest kiezen deze week, twee concerten maar alleen nacht oppas voor de kids. Jammer genoeg niet naar parkpop helaas, goeie line up ! Activiteiten in de buurt van mijn huidige locatie: Bel ons. ParkPop - Elke donderdag vanaf juli.


Zomerparkfeest wil ontwikkelingen in kunst, cultuur en maatschappij een podium biedenen daarmee een ontmoetingsplek en inspiratiebron zijn voor de . Gratis openlucht-festival in de. Triggerfinger, Di-rect en My Baby zijn een greep uit de namen die. De line up voor het AMES podium is bekend!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Ervoor over hebben synoniem

Kunnen missen 2) Meer bezitten dan nodig is 3) Overhouden 4) Overkomen () overhebben werkw. Nederlands) op mijnwoordenboek. NL EN Engels ...