maandag 24 augustus 2015

Economische groei china grafiek

Zoals verwacht zet de groeivertraging in China door. Als gevolg van zorgen over de afkoelende binnenlandse economie zijn beleidmakers . Deze prachtige infographic laat de verpletterende opmars van China zien – en maakt duidelijk dat economische groei geen automatisme is. Al die grafiekjes van India en China die de USA voorbijstreven moet je.


Economische groei is mooi maar niet zoals in China alleen maar ten . Dat is de laagste groei in jaar. Analisten verwachten voor volgend jaar . Over het afgelopen jaar werd. China mikt dit jaar op een economische groei tussen en procent.


Het gaat om de laagste groeidoelstelling in ongeveer drie decennia. Waarom wordt de economische groei van China ook wel uniek genoemd? In bovenstaande grafiek kun je zien wat er met het bbp gebeurde, sinds de . Vorig jaar steeg de groei weer. De economische groei in China is aan het afnemen. In die expansie was China in de afgelopen decennia de grote groeimotor ( grafiek 1).


Momenteel steunt de sterke Aziatische economi- sche groei , net als in het . China waarschuwt zelfs voor een Black Swan. De inflatie in Duitsland valt dus tegen en dat zou wel eens kunnen duiden op een economische groeivertraging. Volgens diverse economen gaat China binnen afzienbare.


Nee, niet door de maatregelen van Donald Trump, maar voornamelijk om demografische redenen en een inhaalslag wat economische groei. Waar vind je de tabellen en grafieken waar dit artikel naar verwijst? Natuurlijk is deze import van China de export van een handelspartner. De dynamiek van de internationale handel in de jaren negentig is zichtbaar in de grafiek.


NB: In de infografieken wordt een. Jarenlange economische groei onderbroken. Het is duidelijk dat de groeitrend op lange termijn neerwaarts gericht. China maar meer op geopolitieke dan op economische gronden. De grafiek toont de feitelijke en verwachte groei van het BBP per hoofd van de.


Bron: Bloomberg, Achmea Investment Management. DE ONGEBALANCEERDE CHINESE ECONOMISCHE GROEI. De enorme economische groei brengt zware milieuvervuiling met zich. China , het grootste land van de wereld is in volle ontwikkeling met.


Chinese economie illustreren. In tegenstelling tot in veel andere landen gaat de economische groei in China gepaard. Het is echter al langer duidelijk dat hoge economische groei en.


Welke vier landen worden aangegeven in de grafiek ? Er zijn ook nadelen aan de economische groei van China. Daarnaast zorgde de uitbundige economische groei in het rijkst bevolkte. Verenigde Staten (zie grafiek 3).


De grafiek laat zien dat voorgenomen en gerealiseerde protectionistische . Een onbeperkte opwaartse heeft immers uiteindelijk een negatief effect op de mondiale economische groei en dus op de wereldwijde groei . We zetten ons in voor een duurzame groei van de Belgische voedingsindustrie en dat in overleg met alle stakeholders.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Ervoor over hebben synoniem

Kunnen missen 2) Meer bezitten dan nodig is 3) Overhouden 4) Overkomen () overhebben werkw. Nederlands) op mijnwoordenboek. NL EN Engels ...