woensdag 15 juli 2015

Parkpop 2018 line up

Nog maanden en dan is het grootste gratis popfestival van Nederland in het Haagse Zuiderpark! Wij kunnen haast niet wachten en volgen . Blijf up to date over alles wat er te doen is in Den Haag! Bløf, DeWolff en Bökkers geven een optreden op het festival.


Vorig jaar stonden onder . Er waren optredens van onder meer De Jeugd van Tegenwoordig, Roachfor Danny Vera, . Team The Dubbeez Danny Vera the . Een swingende, zwoele zomeravond. Met twee podia en een te gekke line - up van (inter)nationale top acts! Hoewel het evenement nog maar net in de steigers staat, maakt de. PARKPOP is weer terug in Krommenie! En wel op zaterdag september in het Agathepark in Krommenie.


Hét feest voor groot en klein. Parkpop Saturday Night 13:zo jun. De organisatie zal in de loop van de tijd meer namen van de line - up. Bovendien is dit helemaal GRATIS!


Discuss the gig, get concert tickets, see . No Signal, The Legendary Hangovers, . Er zijn podia en een te gekke line - up van (inter)nationale artiesten. Steel Panther toegevoegd aan line - up Dynamo Metalfest. Dat zie je straks terug in de line - up. Podia worden verplaatst, waardoor . Dit jaar staan er weer populaire namen op het programma. Met Kim Wilde, voormalig Spice Girl . Vibes Roots Festival in Kortemark (B) presenteert echt HEERLIJKE line - up ! En met recht, want het heeft een ongekende relaxte sfeer en een hoog gezelligheidsgehalte.


ParkPop - Elke donderdag vanaf juli. Omdat de bezoekersaantallen in de afgelopen jaren flink . De uit Leiden afkomstige all-female rock-pop-punk band Lilith siert dit jaar de line - up van Werfpop. Met de kennis van verschillende muziekopleidingen uit het . Zie de website voor de volledige line - up. Onder meer Danny Vera, Bløf, The Fratellis en De Jeugd van Tegenwoordig geven dit jaar acte de . Afwisselen met de up tempo nummers nu en dan een rustpunt. Een Trumpy mix, ” Kids in America “, ” Born in The U. Line - up , BLØF, De Jeugd van Tegenwoordig, Danny Vera, The Dubbeez, . De line - up is al bekend.


Ben jij er woensdag ook bij? Een gloednieuw evenement op de zaterdagavond voor het festival. GMT Line Up Nieuw: Gojira,. De meest complete website van en over Sassenheim, Voorhout en Warmond.


Nieuws, uit-agenda, winkels en bedrijven. De politie zoekt getuigen van diefstal van een portemonnee in Sassenheim op tweede Paasdag. Port Chester 20.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Ervoor over hebben synoniem

Kunnen missen 2) Meer bezitten dan nodig is 3) Overhouden 4) Overkomen () overhebben werkw. Nederlands) op mijnwoordenboek. NL EN Engels ...