donderdag 9 juli 2015

Afkorting syrie

Bekijk hier alle ISO land codes voor Syrië. Afkortingen van landen volgens ISO-code. In Nederland wordt, ook door Metro, over het algemeen de afkorting van.


Islamitische staat (of natie) in Irak en groot- Syrië. Online vertaalwoordenboek. Syrie , Syrian Arab Republic . Niet officiële titel, Geen.


VSL (ook bekend onder de Engelse afkorting FSA) aanvankelijk succes. Turkije schiet op Koerden in Syrië. Wij zetten de betekenissen van al die afkortingen even op een rijtje.


Lijst met veelgebruikte afkortingen. Verder heeft hij in de lijst gemist de afkortingen MOC en PAN voor. Ga voor vaccinaties en reisadvies naar GGDReisvaccinaties. De Engelse afkorting voor Airborne Warning And Control System.


Ontwikkelingssamenwerking en Beleidsevaluatie. Instrument voor pre-accessiesteun. Nu het grondgebied van Daesh (de Arabische afkorting voor IS, nvdr.) in Irak . Dat is de vertaling van de Arabische naam . Vandaar dat ook Isil wordt gebruikt.


De cijfers tussen haakjes verwijzen naar het nummer. Schotse Gemeente (6) sd stiefdochter ( 32). Indextermen, TERRORISME RADICALISME BRUXELLES JEUNE SYRIE PARQUET . In dat jaar kwamen drie studenten uit Groningen op het idee om . Syrië en delen hun informatie met . Het is een aan Al-Quida verbonden Jihaddistische . De stad heeft ongeveer 700. De naam Damarose is een afkorting van Damascus Rose. Carthago delenda est, is de afkorting van de spreuk Ceterum censeo . Deze afkorting wordt in veel internationale media gebruikt.


In rap tempo verspreid ISIS zich door Irak en Syrië. De organisatie komt erg vaak in het nieuws, maar wat is ISIS nou eigenlijk? Als je de afkorting niet wil vertalen kom je uit op DAIISH, niet ISIS. Net toen ik dacht dat ik de Nederlandse taal een beetje onder de knie begon te krijgen, kwam ik erachter dat er nog een taal bestaat in het . Wel moet de statutaire naam niet verwarrend zijn en voldoende onderscheidend zijn in vergelijking met andere namen.


Als de afkorting verwarrend is, dan moet . WIeg, met de toepasselijke afkorting dus zoals ik net schetste, . De afkorting ZOA heeft daarmee de oorspronkelijke betekenis . Lugt SJ, waarbij de afkorting staat voor Sociëteit van Jezus, of in het Latijn: Societas Iesu. Ga je voor jouw idealen of kies je voor zekerheid? Ook de afgelopen periode is Europa getroffen door . Geen afkorting maar volledig analoog aan de Hebreeuwse tekst gebruiken we de Naam van . De discussie spitst zich vooral toe op het geschil tussen Jabhat al-Nusra en ISIS.


Overzicht van gebruikte afkortingen van genootschappen. SOK, Syrisch -orthodoxe Kerk van Antiochië, 3 ontstaan in Syrië. Theos, Nederlandse sectie van de . Vluchten uit Oost-Ghouta, Syrië.


Tabel Gebruikte afkortingen van de vaccins. Syriërs , “Assyriërs” en “Chaldeeërs” zijn allemaal Arameeërs, Door Prof. Hierna volgt een recente tabel met de topdomein- landnamen, gesorteerd op TLD- afkorting.


En daar heb je de afkorting ISIS – de naam waaronder veel mensen in het. Western Sahara, West-Sahara, Vroeger: Spaans Sahara.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Ervoor over hebben synoniem

Kunnen missen 2) Meer bezitten dan nodig is 3) Overhouden 4) Overkomen () overhebben werkw. Nederlands) op mijnwoordenboek. NL EN Engels ...