vrijdag 26 juni 2015

Welke naam past bij gijs

Wat vind jij, welk woord past bij Gijs ? Onze eerste zoon het Gijs en nu krijgt meneer een broertje of zusje. Meisjes naam zijn we uit maar voor een jongetje is het toch wel lastig. Naam voor het broertje van Guus jun. Hollandse jongens- en meisjesnamen. Voor iedereen die op zoek is naar een naam die past bij de naam van een ouder broertje of zusje, de hond of de parkiet, hierbij een topic om . Zoals de titel al zegt zoek ik een naam die past bij koen en Gijs.


Heb al veel namen opgezocht maar mijn man vind er geen leuk. Of andersowelke naam past bij een bepaalde betekenis? Vul de voornamen van alle gezinsleden in en zie direct of de gekozen babynaam deze voornamen hoort. Hoe zouden Jelle en Gijs geheten hebben als ze meisjes waren geweest? Welke naam past goed bij jouw gezin?


Hier een Daan, populair maar hij past gewoon bij onze kleine man. Nu ben ik wel heel nieuwsgierig welke naam het wel geworden is. De website vergelijkt de criteria van alle ingevulde . Een korte, krachtige naam die zelfs nog een bijbelse historie heeft. Maar welke naam past bij Juul?


Op zoek naar een hippe jongensnaam ? En welke naam past daarbij? GabrielGerben Giel Gijs Gilles GioGlenn Goof . Vul in het onderstaande zoekscherm een voornaam in en van de meest karakteristieke . We zijn dus op zoek naar een meisjesnaam , een naam die mooi past in het rijtje: Lana en Aimy. Ik ben heel benieuwd welke naam jullie uiteindelijk kiezen. Daan: het blijft een superleuke naam , die al jaren bovenaan de Top 10- babynamen staat. Daarom is dit een vraag die vast bij veel mensen . Levi is een Hebreeuwse naam met als betekenis: de aanhankelijke, de getrouwe.


In Friesland wordt de naam Gijs of Gijsje ook aan meisjes gegeven. Die naam is afgeleid van de Scandinavische Inger-stam of de Germaanse Ingweonen,. Heb jij een idee welke naam het kan zijn? De naam staat al vast maar ben wel benieuwd wat jullie er bij vinden passen.


Jonge ouders gaven hun kind vorig jaar het vaakst de naam Liam of Emma. Dat blijkt uit cijfers van de Sociale Verzekeringsbank. Ikzelf heb een Pim en Jet (en Jet zou Gijs hebben geheten als ze een jongen was). Steeds meer hondeneigenaren kiezen de perfecte naam voor hun nieuwe pup uit. Wie op zoek is naar een naam voor de baby, komt in de onderstaande lijsten zeker aan zijn trekken.


Dante, 3 32 Gijs , 18. Lilly en Olivia vind ik zulke lieve namen maar Flore past weer prachtig in ons rijtje. En Gijs , Guus of Benjamin dan voor een jongen? Uitleg: In welke tijd staat elke zin?


Deel 4: Present Simple, Present Continuous, Present Perfect of Past Simple. Zonde om hem die naam niet te geven want hij past gewoon zo goed. Finn toch niet zo mooi bij Gijs (de oudste) vond staan. We willen wel een hollandse niet al te lange naam. Willem heten, precies de naam die bij hem past.


Je hoort het niet vaak en het past echt bij ons en onze zoon. Geen top naam en het liefste geen top naam zoals bijvoorbeeld Noah, Lucas of Gijs. Een naam die bij onze namen past : Maxim, Willem en Odile. Bent u op zoek naar de perfecte dirndl?


De 50cm lange traditionele jurk van het merk Krüger is ideaal voor het bezoek aan het Oktoberfest. Ook ik wil jullie graag vragen mee te denken met een naam voor min. Barts favoriete naam voor ons tweede kind vind ik niet leuk genoeg.


We noemden onze zoon Duuk en die naam past perfect bij hem (en bij ons)!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Ervoor over hebben synoniem

Kunnen missen 2) Meer bezitten dan nodig is 3) Overhouden 4) Overkomen () overhebben werkw. Nederlands) op mijnwoordenboek. NL EN Engels ...