dinsdag 30 juni 2015

Netlog vroeger

En dat waren échte toptijden, . Netlog (voorheen Facebox en Redbox) was een Belgische sociaalnetwerksite, waarop vooral Europese jongeren actief waren. Ontstaan ‎ Eigenschappen ‎ Lokalisatie ‎ Ontwikkeling Vergeet Netlog. Wat hem met het sociale netwerk Netlog niet lukte - de grootste van de wereld worden - ligt nu binnen handbereik met de datingsite Twoo. Vroeger zaten we nog op netlog. Netlog was voor de komst van Facebook een internetfenomeen.


De site bestaat nog, maar leeft toch vooral verder als datingsite Twoo. De laatste tijd gebruik ik dat eigenlijk niet meer. Internet Het is definitief voorbij voor de Vlaamse sociaalnetwerksite Netlog. Wie naar de website surft, wordt automatisch omgeleid naar Twoo, . Het sociale netwerk Netlog , dat vooral populair was in Vlaanderen, stopt ermee. Ik weet namelijk nog een paar vrienden die vroeger ook een netlog account hadden.


Toch bedankt voor de moeite en telkens te antwoorden ! Massive media trekt de stekker uit de sociale netwerksite Netlog. Nu heeft Netlog niet langer succes meer maar vroeger was het heel populair bij de . Massive Media, het bedrijf achter de sociaalnetwerksite Netlog ,. Ik weet niet of je vroeger nog gechat hebt, maar daar kreeg je . Berichten over netlog voor bedrijven geschreven door 2treesinfo. In Nederland is Hyves een dikke factor groter, maar Netlog timmert. Je had vroeger bijvoorbeeld ook CUof TMF met hun profielen sites, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Ervoor over hebben synoniem

Kunnen missen 2) Meer bezitten dan nodig is 3) Overhouden 4) Overkomen () overhebben werkw. Nederlands) op mijnwoordenboek. NL EN Engels ...