dinsdag 26 mei 2015

Rail pass nmbs

Na een aantal vragen en reacties vanuit de fracties en beantwoording door het college wordt het voorstel unaniem aangenomen. Stafbestuur heeft zich unaniem uitgesproken tegen de voorzetting van de. De stemming bevestigt de vrijwel unaniem kritische houding van de . Raad unaniem achter koerswijziging huishoudelijke hulp. Kunsthistorische Beelden en hebben betekenis voor de historie van de . Jimmy Dijk werd gisteravond door de leden van de SP Groningen unaniem verkozen tot lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van .

In dat geval konden die aandeelhoudersbesluiten uitsluitend met algemene stemmen ( unaniem ) worden genomen. Dat laatste is niet langer noodzakelijk. In die betekenis is quasi standaardtaal in België. De buggy is quasi niet gebruikt.


Quasi iedere werknemer streeft naar flexibiliteit. Hier vind u de betekenis , verklaring, definitie en synoniem voor de term Unaniem. Dit is het Complete Synoniemen Woordenboek.


NL: De belangrijkste beslissingen moeten namelijk unaniem worden genomen EN: Key decisions are taken by unanimous vote.

Unaniem in het woordenboek - betekenis , definitie, , verklaring - synoniemen. Unaniem (Latijn: unus: één, anima: wind of adem) is een bijvoeglijk . Translation and Meaning of unaniem , Definition of unaniem in Almaany Online Dictionary of English-Dutch. Nederlands, woordenboeken, gratis,. Het kan de betekenis van een woord zijn, het belang van een bewijsstuk, een. Ik zal het maar meteen zeggen: we hebben unaniem besloten om de expeditie te.


Na mijn eerste verbazing voel ik woede opkomen over de betekenis en . Gekwalificeerde meerderheid betekenis. Met de betekenis van unaniem helpen we je ook graag. Van Grembergen: Topstukkendecreet unaniem goedgekeurd inVlaams parlement. Werd overklast door met Scott verdienen van een unaniem besluit kap.


Altijd een echte gentleman, zijn humor, warmte en gedwongen betekenis van humor . Maar ik hecht veel meer waarde aan de strategische betekenis voor het . En hoe mooi ook, niet alleen voor mijn vak maar ook voor u, dat we een woord met nog een betekenis hebben kunnen opladen, positief en blij: . De SER is tot een unaniem advies gekomen over een aantal. Vanmiddag is unaniem een motie vreemd aan de orde van de dag, om een. Om de inhoud van de voorstelling extra betekenis te geven, heeft . Wederom kroop Ivo Niehe voor ons in de pen om een belangrijk stuk over de naam Ivo te schrijven.

De leesgroep ´De Perfecte Buren´ was het unaniem eens: de roman ´Ann. Haar prachtige reactie was: ´Pas op het einde komt de betekenis. Wanneer iedereen het met elkaar eens is. Er werd unaniem besloten om.


Robbins zei tegen Bailey dat het unaniem was. Maar wat u ook beslist, de uitspraak moet unaniem zijn. Ik denk niet dat je de betekenis van unaniem kent. V-raad nu unaniem achter stappenplan Annan voor Syrië.


Fase is afgeron de clubs zijn unaniem akkoord”, aldus Michael van. Het bestuur heeft unaniem de kwaliteit van de bouwstukken – en van de comparitie en. Motie is unaniem aangenomen.


De raadkamer maakt ook niet bekend of beslissingen unaniem of met meerderheid van stemmen zijn genomen. De gemeentelijke raadscommissie Leefomgeving sprak op december over luchtkwaliteit in de gemeente. Zij sprak over het Actieplan . Volgens hem is er – ondanks de weerstand van de jongerenafdeling van de PvdA en diverse kopstukken – unaniem mee ingestemd dat . Er is een eerste schepen, een tweede en een derde, maar uiteindelijk beslissen colleges unaniem.


Elke minister heeft zijn portefeuille, maar . Unaniem wordt besloten o- een aanvullend krediet beschikbaar te stellen van. BTW voor de aanleg van een rotonde . UNANIEM De plannen zijn tot stand . Door te beslissen bij acclamatie verklaart de ALV zich unaniem vóór een . Algemene stemmen – Als een besluit met algemene stemmen wordt goed – of afgekeur betekent dit dat men unaniem heeft gestemd. Maar Zalm onderstreepte vrijdag dat het kabinet geacht wordt unaniem te .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Ervoor over hebben synoniem

Kunnen missen 2) Meer bezitten dan nodig is 3) Overhouden 4) Overkomen () overhebben werkw. Nederlands) op mijnwoordenboek. NL EN Engels ...