donderdag 14 mei 2015

Mooie teksten familie

De lezingen bieden inspirerende teksten over uiteenlopende onderwerpen . Ware liefde transformeert en brengt alles in verbinding en vervulling. We ontvangen e-mail die onbetekenend kan zijn, maar in deze tekst zit de energie van zegenende Liefde. Schroom ook niet mij de e-mail met tekst een keer te . Op zoek naar informatie over lijden, lot, liefde – teksten lezen van mystici?

Lees meer over deze opleiding of event bij het Radboudumc. Hier vind je de leukste geboortegedichtjes en geboorteteksten, teksten voor bezoekuren, rusttijden en. Onze liefde kreeg handjes en voetjes. Precies, alleen is er wel een voorwaarde aan de manier waarop deze liefde wordt uitgezonden, zoals oude spirituele tradities - waaronder teksten van de . Tap de wijsheid van diverse spirituele tradities, via korte citaten en spreuken.


Weet je, de mens praat eindeloos over liefde : heb je naaste lief, heb je God lief, wees. Jan Geurtz schreef een nieuw boek, Over liefde en loslaten, dat je een. Wij zijn begonnen op hetzelfde spirituele pa we hadden een relatie waarin.

Handige gedichtengenerator. In zijn werk staat hij stil bij de schoonheid en kracht van (goddelijke) liefde en inspireert je om het zélf. Het zijn mooie inspirernde levenswijsheden over liefde , geluk, . Spring naar Het zaadje van de liefde. Spirituele leider, geboren als Siddhartha Gautama. Een lichtpuntje van liefde geboren met een onmetelijk grote waarde.


Wat nu pas in al zijn grootsheid voor de mens . Het boek bevat tevens liefdevolle teksten voor kinderen. De uitneembare dubbele magneetlibel die zich in het midden van de doos bevindt is een unieke gadget . De levenscrisis als spirituele doorbraak. Omslagtekst : Doorgaans reageert ons ego op een levenscrisis met weerstand en veel pijnlijke.


Alle dingen hebben tij maar Gods liefde eeuwigheid. De onrust slaat weer toe, het leven slokt je (weer) op met allerlei problemen die ineens op je pad komen. Zoals kinderen die onrustig zijn, . Verzamelsite met heel veel mooie gedichten.


Alle spirituele teksten over relaties, tweelingzielen en seksualiteit.

Een liefdesrelatie vanuit de Stilte van Zijn. Tweelingziel, liefde , relatie. Zijn we daarmee in liefde , mededogen en in vrede? Aelred van Rievaulx, Affectus: De spirituele kracht van vriendschap en liefde. Vuile voeten Tekst Over spirituele vriendschap (vertaling Simon Slijkhuis) 51 . Als mensheid verwaarlozen we massaal de ziel.


Veel problemen waarmee we. Hier wil ik alle teksten die me raken met jullie delen. Mooie teksten die me raken. De uitspraken komen van bekende en minder bekende spirituele leraren.


Kahlil Gibran komt deze tekst over . Korte teksten en zinnen voor op een geboortekaartje - Voorbeeldteksten voor op het geboortekaartje van je baby. Liefde vermenigvuldigt zich als je het deelt. Spiritualiteit houdt bezield leven in, leven vanuit onvoorwaardelijke liefde. Laten we deze tekst nemen om erin te komen: . In de spirituele wereld bestaat alleen universele liefde.


Wat er ook gebeurt zielen blijven van zielen houden. De bron blijft van zielen houden. Heb je een mooie tekst of gedicht, ik hoor het graag. Kris Gelaude, auteur van poëtische en spirituele teksten.


Kies nu uit duizenden gedichten , helemaal gratis. Dagelijks nieuwe gedichten. In de brede waaier van spirituele stromingen verschijnt de school van Cîteaux als een levendig getuige van de liefde. Verschenen in de serie Middeleeuwse Monastieke Teksten Vertaling, inleiding en annotatie Paul .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Ervoor over hebben synoniem

Kunnen missen 2) Meer bezitten dan nodig is 3) Overhouden 4) Overkomen () overhebben werkw. Nederlands) op mijnwoordenboek. NL EN Engels ...