donderdag 16 april 2015

Roofdier

Roofdier aan de kant om te ontlad. Carnivora is een term uit de systematiek, terwijl carnivoor . Een roofdier is een dier dat op jacht gaat naar prooi: kleinere en zwakkere dieren , of groter en langzamer. Deze dieren doden ze en eten ze op. Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding.


Chronologisch woordenboek.

De ouderdom en herkomst van onze woorden en betekenissen. Het -kanaal van WNF. De wolf is een roofdier dat je vooral kan zien in de dierentuin.


De impact van het roofdier mens is om nog een andere reden indrukwekkend. Terwijl andere roofdieren het vooral gemunt hebben op zieke of . Panter eet pasgeboren jong op in Burgers Zoo. Beren verscheuren wolf in Dierenrijk Nuenen. Hyena- mannetje word aangevallen door een .

Al miljoen jaar lang leven roofdieren en hun prooien met elkaar samen op de Afrikaanse savanne. Vleeseters en planteneters hebben ieder hun eigen manier. Als er veel roofdieren in de buurt zijn, krijgen prooidieren minder nakomelingen. Maar wist je dat angst voor naderende roofdieren ook al voldoende is om het . Wat is de betekenis van roofdier ? Hersenonderzoek suggereert dat uitgestorven diersoort een roofdier was.


De très nombreux exemples de phrases traduites contenant roofdier – Dictionnaire français-néerlandais et moteur de recherche de traductions françaises. De manier waarop de mens jaagt en vist blijkt fundamenteel te verschillen van hoe andere roofdieren dat doen. Het roofdier sjeest met gemak kilometer per uur door het water.


Een roofdier valt aan uit angst, uit territoriumdrift of door honger gedreven komen ze naar gebieden waar mensen wonen om daar normale . Computermodellen tonen aan dat een roofdier met zijn verticale spleetjes beter in het donker kan kijken en de afstand tot zijn beoogde prooi . Als Johnny Congo op weg naar zijn executie ontsnapt, besluit ex-Navy SEAL Hector hem te zoeken. Viele übersetzte Beispielsätze mit roofdier – Deutsch-Niederländisch Wörterbuch und Suchmaschine für Millionen von Deutsch-Übersetzungen. Een erg beroemd voorbeeld is het aantal roofdieren en het aantal prooidieren in een bepaald gebied.


De volgende beweringen maken hopelijk wel duidelijk dat . Vrijwilligers zijn deze dagen extra intensief op zoeken naar verse sporen van wolf GW998f, waarmee het roofdier op de noordelijke Veluwe . Veel schapenhouders hebben last van hondenschade. Dat blijkt uit een enquête op de website van Het Schaap.

Meer dan de helft van de reageerders melden . Neem een kijkje op de website van de Bibliotheek! Net zoals in de twee voorgaande boeken is er sprake van een gewijzigde schrijfstijl. Er wordt niet meer gesproken over . Is de kat een roofdier tegenwoordig? Ja, de wilde natuur van de katachtige is nog deels intact en heeft invloed op alle aspecten van het leven, zoals de keuze . Joris van Casteren interviewde Breukel over deze intense serie van een vader achter de lens.


Hij is net een roofdier dat zijn prooi scherp in de gaten houdt. Cookies op de website van de NTR. Wij plaatsen Functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en . Onbewogen hoorde Patrick S. Rotterdamse rechtbank aan. De man die zichzelf trots een roofdier noemt, gaat . De psychotherapeut Esther Perel wees zondag in Zomergasten op de veranderde visie van Monica Lewinsky op haar affaire in de jaren . De aanvoerder van Ajax is trots dat zijn team Juventus thuis op een remise heeft gehouden.


Met een lengte van drie meter en 3kilo schoon aan de haak is het het grootste roofdier van ons land. Wij leven samen met een roofdier. Over het afschieten van loslopende katten en de alternatieven daarvoor.


DEN BOSCH - Hij noemt zichzelf een predator, een verslindend roofdier. En tweederde van zijn volwassen leven bracht Joost R. Nederland telt naar schatting tot .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Ervoor over hebben synoniem

Kunnen missen 2) Meer bezitten dan nodig is 3) Overhouden 4) Overkomen () overhebben werkw. Nederlands) op mijnwoordenboek. NL EN Engels ...