maandag 23 maart 2015

Vertaalslag synoniem

Het gratis online synoniemenwoordenboek. Snel doorzoekbaar met uitgebreide opties. Vind steeds het juiste woord.


Er zijn geen puzzelwoorden gevonden voor ` VERTAALSLAG `. Wél in de database als omschrijving: Punch of coup (crypt.) . NL: vertaalslag naar begeleiding van team EN: translate into team guidance. Geen resultaten gevonden in de encyclopedie. Anders gespeld: Vertaalbaar 9. Deze woorden beginnen met `VERTA`. Helpen het mysterie encyclopedie voor kruiswoordraadsel vertaalslag , Encyclopedie vertaalslag jargon . Het woord is verkeerd gespeld of het staat niet in het gratis woordenboek. Wil je meer woorden en mogelijkheden?


Engels lezen en verstaan is dan dus moeizaam, omdat je de vertaalslag via Nederlands moet maken. Na verloop van tijd gaat het echter . Alle synoniemen voor vertaalslag. Controleer uw definitie, dat wil zeggen met onze Engels Taal Woordenboeken. In een technisch ontwerp worden de vertaalslag tussen de functionele vraag en de.


Je doorzoekt berichten met de tag vertaalslag. Technische produktontwikkeling wordt immers gezien als het synoniem voor het. Nederlands is het inhoud en wordt content uitsluitend gebruikt als synoniem van tevreden. De literaire vertaalslag Nergens in de boven geciteerde passages uit de literatuur valt het. We moeten een vertaalslag maken naar klantgerelateerde . Vrijwel alle codons hebben synoniemen.


Aeolus synoniem voor intelligente oplossingen. Plots is er niet meer een Feit. Dit is ten dele een letterlijke vertaalslag. OV zijn vaak bijna synoniem met de smart city.


Aan de andere kant is er een vertaalslag nodig van inzicht naar acties die het . Slim zijn is geen synoniem voor succes. Stel een bezoeker zoekt naar informatie over mp3-speler. Onze technologie weet dan automatisch in het profiel de vertaalslag te maken naar een synoniem als . PEn Campus staat synoniem voor:. Is het doel van een literatuurstudie wel om de vertaalslag naar de . Voor ons is adviseren synoniem aan meedenken, vooruitdenken en soms . Maar die vertaalslag is niet zo vanzelfsprekend. Overtuigd van het devies dat meten synoniem is voor weten, worden er heel wat data . Waar het engelse begrip “governance” in hoge mate synoniem is aan “bestuur” wordt het.


Of hoe de vertaalslag te maken naar de praktijk in de organisatie, . Het gaat daarbij om een vertaalslag van de gewenste manier van werken, naar. Om een vertaalslag van deze logistieke innovaties naar toepassing in de . Aan elkaar vastmaken of in samenhang brengen. Synoniem van bejaarde dat door de betrokkenen meestal niet op prijs gesteld wordt (5). Een netwerk is geen synoniem voor onderaannemers van onderaannemers.


Ze brengt het verhaal van je merk in beeld en doet de vertaalslag naar een uniek. Een complexe zorgvraag is niet synoniem aan een zware zorgvraag. OPaZ levert een bijdrage aan die vertaalslag door inzichten, informatiebronnen en . Holland Riooltechniek HRT staat synoniem voor het snel verhelpen van. Een vertaalslag is dan overbodig.


Een synoniem van een bepaald woord in een taal is een ander woord in dezelfde taal met dezelfde. Blauwdruk = synoniem voor architectuur, het raamwerk waarbinnen eea. In goede samenspraak weten we samen de vertaalslag te maken van het visuele. Management Development is maar al te vaak synoniem met Management Opleiding. Voor mij is Brainstud synoniem voor samenwerking zoals ik die graag zie.


We liggen zowel inhoudelijk als zakelijk op dezelfde lijn, en nemen echt samen de . Lean cases uit de sector zodat de vertaalslag makkelijk kan gemaakt worden. Is dat nu wel of niet een synoniem van papierloos werken en moet dat . Onderzoek - Pilot synoniemen schoon en vies. Er heeft nochtans geen definitie vertaalslag naar praktische toepassingen plaats .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Ervoor over hebben synoniem

Kunnen missen 2) Meer bezitten dan nodig is 3) Overhouden 4) Overkomen () overhebben werkw. Nederlands) op mijnwoordenboek. NL EN Engels ...