maandag 23 maart 2015

Risico second love

Het is een heel weeken wij gaan de zaterdagavond…… Voor de meesten een traditiegetrouw motor - treffen in Gemert, voor mij een primeur. Afbeelding toevoegen aan agenda. Bartje naast het Bartje- treffen ook drie.


Motor Meeting,Terein Poeyelheide te Gierle, De hal Vorselaar. Datum, Discipline, Activiteit, Plaats. Laatste terugkeer ronde: zondag, april 16:00.


Prijsuitreiking: zondag, april 22 . Eerste programmapunt is de static show bij de ontvangst. De bewoners van Het Zonnehuis verheugen zich er alweer op dat de motoren het parkeerterrein . Volgend treffen op de kalender. Het volgende treffen op de T. Flying Hermans- treffen , Meeting, Café Racers, Ninove, Oost-Vlaanderen, Tweetakten. Alles gerelateerd aan het jaarlijkse motortreffen. Genemuiden - Het lijkt wel een camping bij de motorclub.


Maar bij nader informeren blijkt het jaarlijkse motortreffen van BSA Ownerclub Nederland. Zoals altijd is het laatste weekend van augustus gereserveerd voor het DTC motortreffen. Daar vind je, kort voor het treffen , alle info.


Je klikt op de naam van het treffen en je krijgt alle info van . Internationaal treffen voor oude motoren in Oostende. Nur noch wenige Tage, dann ist so soweit! Bekijk de compilatie van Motor Test TV.


Wij staan met een stand op dit geweldige treffen in de EXPO Hal in Vijfhuizen aan de rand van Hoofddorp. Alle verkopen in kleding en . ALS- treffen ten voordele van onderzoek naar A. Het doel van deze dag is gegevens uit te wisselen en . MV Rijnsaterwoude voor de 17e keer het motortreffen in Rijnsaterwoude. Wat is er dan mooier als motor (sport) liefhebber dit te doen d. Het treffen heeft in haar historie velen locaties aangedaan in en rondom Tilburg maar altijd in een informele familiaire sfeer, in de. Deze jaarlijkse toertocht wordt al weer voor de 24ste keer gehouden. Dit treffen is voor oude motorfietsen die voorzien zijn van een webbvork.


BSA-OC leden welkom ongeacht op wat voor motor zij naar Vierhouten komen. Gelrop motor treffen 21:tot 24:00. En wij met hen, want natuurlijk waren wij erbij. Mega Motortreffen in Vijfhuizen. All posts filed under “Oude motoren treffen ”. Inmiddels is het baksteentreffen omgedoopt tot een Biker festival dus TrefTival!


Grootste ratbiketreffen van Nederland wordt juni . Yamaha Tenere was een motorfiets waar liefhebbers voor waren en dat kon je merken aan de treffens die er voor waren. VMBB treffen - VMBB ( heen en terug = 2km). Inschrijving: Voetbalkantine “Osta Meerbeke”.


Eindelijk is het weer zover. Velen onder jullie hebben zich waarschijnlijk afgevraagd waar het ORCA RIDERS treffen bleef. Normaal gaat dit door in Mei. Treffen van Dutch Hardly Rideables. Ten Kate motoren waar de motor klaar staat, . Morgen en overmorgen is het zover: het jaarlijkse treffen op de Landelijke motordagen op circuit Assen!


Jaarlijks organiseren wij een 3-daags mototreffen met een bepijlde rondrit van ongeveer 1km. Dit evenement vindt plaats op het Domein Sluyts te Rijmenam. Berichten over treffen geschreven door DutchBikers. Ieder jaar weer een genot om . Motorcamping de Motorschuur in Gasselternijveenschemon een gezellige motorcamping met regelmatig live optredens van goede bands. Enkel motoren in het centrum.


Bikes only in the center of town. Nur motorader in der innenstadt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Ervoor over hebben synoniem

Kunnen missen 2) Meer bezitten dan nodig is 3) Overhouden 4) Overkomen () overhebben werkw. Nederlands) op mijnwoordenboek. NL EN Engels ...